Arbadan gazla benzin cekip kullaniyo sato gecen gunde harun abiyi mazotla hasir nesir olurken gordum
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Arbadan gazla benzin cekip kullaniyo sato gecen gunde harun abiyi mazotla hasir nesir olurken gordum
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Günaydın herkese,
Birşey soracağım arkadaşlar Bursa'ya sık sık gidip gelen birisiyim ilk defa kendi aracımla gideceğim önümde 2 seçenek var.
Evim şişli'de ya yenikapı ido dan arabalı feribota binip güzelyalı da inip yarım saaatlik yol sonrası bursa'ya varacağım ücreti yakıt hariç 240 TL Gidiş dönüş feribor ücreti.
Ya da topçular - yalova feribotunu kullanarak normal yoldan gideceğim yakıt hariç 100 TL ferbiot ücreti var sizce hangisi daha uygun olur maliyet açısından.
Bana mı dedin harun abi
???
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Topçular daha hesaplı kalır. Arada 140 tl fark var. Benzinle bşle gitsen kafa kafaya kalır diye düşünüyorum. Ama en garantisi her 2 yolu da denemeniz. O zaman net olarak ortaya çıkar. 2007 2008 yıllarında haftada 2 3 defa çorludan bursaya giderdim iş için. 1 defasında yeni kapıdan hızlı feribota binmiştim pahalı geldiği için şirket yenikapıdan yollamadı bir daha topçular dan gidip geldim hep. Ama kaç para ödedim hatırlamıyorum.
Napyim fabrikada işçi bayramını kutluyorumsen napiyon
İyi geceler
Gunaydin ya la
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri