Arkadaşlar bununda kolayı var.
TV'nin kumandası elinizde nasıl olsa...
Kanalı değiştirin olsun bitsin...
Dimi yani
Hayırlı geceler diliyorum....
zapping yapmakta çok enerji gerektiriyo kalkcan kumandayı bulcan sonra başka bir kanala geççen sonra seyrettiğin kanalı unutcan film yarım kalacak vs.vs.
zapping yapmakta çok enerji gerektiriyo kalkcan kumandayı bulcan sonra başka bir kanala geççen sonra seyrettiğin kanalı unutcan film yarım kalacak vs.vs.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri