6.1.2 benim Emre olduTamamdır abi paylaşmıyım
![]()
Peki güncelleme olduğunda güncellemek istersem telefonu nasıl güncellicem. Fabrika ayarlarına geri döndürüp devam mı edicem?
Tamamdır hocamŞimdi tomtom u araştırıyorum. Ama turkey yazınca tomtom europe çıkıyor onuda çözdükmü tamamdır.
bende kullanıyorum o cihazdan ama , hiç böyle işlere gerek duymadım, orjinallik her zaman iydir bana göre.
FIAT LINEA 1.3 EASY
aytek bey jailbreak'e bakış açısından kaynaklanıyor bu mesele. jailbreak'e playstation'da olduğu gibi "çipleme" modeli yani sadece oyunu kopya olarak oynamak gibi bir düşünceyle yapılırsa bir bakıma haklısınız.
ama benim için jailbreak telefonu daha verimli kullanmama sebep oluyor. misal kullandığım programlardan biriyle ekranın sadece pil kısmına dokunarak 3 farklı moda geçirebiliyorum.
1. mod dışarda: dışarda modunda hareket halinde olduğumdan w-fi kapalı, ekran ışığı %80 seviyede, konum servisi, ve 3g açık.
2. mod içeride: sabit bir yerde durduğumdan (evde, işte) wi-fi açık, (interneti wi-fi üzerinden kullandığım için) 3g kapalı, ekran ışığı %50 ve konum servisi kapalı
3. mod alarm: özellikle uzun süre kullanmayacağımız zaman (gece) bu moda aldığımda, wi-fi ve 3 g kapalı, ekran ışığı %30 seviyede ve konum servisi kapalı.
bu modlar sayesinde tek tuşla geçiş yaparak telefonumun bataryasını daha verimli kullanabiliyorum.
onun haricinde ekstra ayarlarıda var bu programın, mesela yarım saat telefon klit modunda kaldığında arka plandaki bütün programları kapatmaya programlayabiliyorsunuz. aynı şekilde yarım saat bitiminde telefonu ellememişsem wi-fi ve 3g kapanıp daha uzun süre bekleme süresi elde edebiliyorum..
bunu sizin dediğiniz gibi orjinal sürümde yapmaya çalışsam oraya gir onu kapat, ordan çık bunu aç, bir sürü uğraşmak gerekir.
jailbreak'e öcü gözüyle bakmayın lütfen. nasıl kullandığınızı bilirseniz benim gibi telefonun her özelliğini kullanmak isteyenler için bulunmaz bir nimet![]()
Burada anlatımı var bir inceleyin olmadı yardımcı olurum gene
Cydia'ya Repo Ekleme Resimli Anlatım | APPLE HAKKINDA HER SEY
Ah o siteyi bir açabilsem. İnternetim yasaklı. Delmek istemiyorum . Akşam bakarım olmadı.
Hallettim telefondan siteye girip öğrendim hatta oradan bir tane ekledim şimdi repo eklemek lazım. Bu anladığım kadarı ile bir nevi kaynak.
size zahmet şu jail 6,1,2 banada atarmısnızhep istedim ama cesaret edememiştim biraz kurcuklayayım
![]()
Untethered Jailbreak 6.1.2 Yapma [Resimli Anlatım] | E - Nasıl Yapılır
Abi burada anlatılmış yapamazsan yardım ederim gene.
Ne jailbreak miş arkadaş
Androirin gözünü sevem![]()
Bul apk sını işlem tamam
(kızıştırayım biraz ortalığı)![]()
Arkadaşlar polemik yaratmak istemem ama jailbreak illegal değildirJB yapınca cihazınızda bir takım "kapılar" açıyorsunuz. Ancak ücretli bir yazılımı JB vasıtasıyla ücretsiz olarak indirmek illegaldir. Sonuçta mülkiyeti size ait bir cihaz, istediğinizi yapabilirsiniz. Tıpkı aracınıza LPG taktırmak gibi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri