tekrar söylüyorum isim veremem benimkisi bilişimin pazarlanması ile alakalı doğrudan doğruya bilişim işi deil ürünlerin bütünleşik pazarlanmasını yürtecem ve ücreti brüt 1400 net olarak 1000 lirya geliyor vede kotamızı doldurursak + prim
araba tahsisi ve yemek var ayrıca
Öğrenciyim bende iş arıyorum açıkcası...Part time 3 gün olan iş çok iyiymiş...
Keyif BMW'Dir...
Araba verilmesini, özellikle iş tecrübesi olmayan bir yeni mezuna araba verilmesini ben "deli gibi çalıştıracağız" olarak yorumlarım. "Altında araban da var, satış yap" diyeceklerdir. Prim kısmı ise söylendiği gibi performansa dayalıdır, onu her ay kazanılacak bir gelir olarak görmemeni tavsiye ederim. Ayrıca arabayı özel kullanımına vermeyecekler diye tahmin ediyorum. Ya da yakıtını sen koyacaksın. Kazandığın fark yakıta gidecektir.
Kotalı işe girmeni tavsiye etmem sonra kotayı tutturamadın diye işindende olabilme şansın var.
İlk sorduğum soru buydu bana biz kotayı prim için koyuyoruz maaşını vermek için deil suistimalini görmediğimiz sürece bi şey olmaz ama nasıl olsa net maaş alıyorum diye uğraşmadığın anlaşılırsa ancak öyle sorun olur dediler ama illaki kota tutmazsa vıdı vıdı ederler bencede![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri