şöfor: 08.07.2011 tarihinde ağrının patnos ilçesinden oğlak suyu köyünden geçerken karşıdan karşıya geçen köpeke çarpttım. arabanın önünde hasar oldu. gereğinin yapılmasını arz ederim.
köpek: ben köyün yolundan karşıdan karşıya geçerken dikkatsiz dalgın olduğum için araba bana çarpmıştır. kusur suç bendedir.
yaralı köpek adıyla yazan araç sahibi
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
hahahaha harbı manyakmıssss
M.K.ATATÜRK
Tutanaktaki telefonu arayıp "köpek adına yazarken ciddi miydin bey amca" diye sorasım geldi![]()
M.K.ATATÜRK
Türk kafası ve pratik çözüm![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
adam başka türlü sigortadan hasarını karşılayamaz kisonuç ne oldu acaba merak ettim
ISmileUDie
Hayvanın sahibi bulunursa hasar karşılanır. Bulunmazsa ve yaralı yoksa adam cebinden yaptıracak başka çaresi yok. Ben BMW ile manda sürüsüne dalmıştım. ben 2 mandaya çarptım..Sigortanın verdiği cevap şu : Biz mandaların hasarını karşılarızciddi söylüyorum . sizin allah belanızı versin dedim kapattım telefonu suratlarına. Maddi hasarlı kazalarda yaralı varsa garanti fonunda tedavi masrafları karşılanıyor. ama maddi hasar karşılanmıyor..Sağolsun jandarma hayvan sahiplerini bulduda hayvan sahipleri yaptırdı arabayı
https://forum.donanimhaber.com/m_428..._1/key_/tm.htm
Konu Ziyaretçi048 tarafından (14/02/2013 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.
bu ne bee![]()
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
hüsamettin abi senin olay daha iyiymiş![]()
![]()
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Köpeğin sigortası olsa bile karşılamaz
Arkadan çarpmıştır kesin.
8/8 Amca suçlu.
Yurdum İnsanı![]()
Kullanım şekli: Başıboş
Burda koptum.![]()
tramerden sorgulayım dedimde TC kimlik fake.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Başıboş iyimiş![]()
Oz Büyücüsü
Birkan haber güzel komik ama alıntısı yok be kardeşim, bak ban yicen o olacak![]()
Köpeğin resminide güzel çizmiş hahaha![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri