Benim bildiğim bu araçla çarpışan F10 BMW bir iş adamının kullandığı idi...
Porsche-Doğan kazası
İstanbul Sarıyer'de Doğan marka otomobil ile Porsche'nin kazası... Sürücü olay yerinde ağladı...
AHT MUHABİRİ ENGİN BELLİ'NİN HABERİ
İstanbul Sarıyer'de yaşanan bir trafik kazası sonrasında trajikomik anlar yaşandı. İşadamı Bülent Karani'nin eşi Ela Tapan Karani, önceki gün öğlen saatlerinde Porsche marka otomobiliyle sahil yolundan evine gitmek isteti. Beraberinde iki kızı da bulunan Karani'nin lüks aracının önüne, Sabancı Caddesi üzerinde iken Bilal Uslu kullandığı Doğan marka otomobilin direksiyonunu kırdı.
Yaşanan kazada Karani'nin 5 yaşındaki kızı hafif şekilde yaralandı. Bilal Uslu'nun ise kolunda sıyrıklar meydana geldi. Uslu, tedavi için Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Ancak asıl şoku Emirgan Polis Merkezine kaza raporu almak için gittiğinde yaşadı.
OTURUP AĞLADI
Kazada 'asli kusurlu' olarak belirlenen Uslu'ya Porsche marka araca 200 bin TL zarar verdiği bildirildi. Uslu, Karani'den özür dilediyse de affedilmedi. İki arkadaşıyla çıktığı sahil gezisi kabusa dönen Uslu, gözyaşları içinde "Aracımın kaskosu ve sigortası yok. Ben otomobilimi satsam bile hasarı ödeyemem" dedi. Uslu, Karani tarafından affedilmez ise 200 bin TL ödeyecek.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Benim bildiğim bu araçla çarpışan F10 BMW bir iş adamının kullandığı idi...
Doğan ne halde acaba?
Keyif BMW'Dir...
Ben olsam affetmem.
Ne sigortası var ne baska bir seyi birde trafiğe cıkıyon.Zaten haklıda olsan haksızsın...
Odesin parayı..
Resim baska yerden arakalmaymıs bu arada.
Ancak o kazanın videosundada Bmw'de o kadar hasar yokken hyudai baya mahvolmus.
Konu Misafir046 tarafından (20/11/2012 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
Bu aracın doğanla çarpışan araç olduğuna eminmisiniz?
Doğan bi Porsche'a bu kadar zarar veremez bence..
Kazanın Videosu
Lüks kaza trafiği kilitledi
Başta acıdım ama ben olsam ben de affetmem. Kim oluyorsun ki kadının önüne direksiyon kırıyorsun. İster Porche olsun ister bisiklet. Hatan varsa bedelini de ödemen lazım ki bu hata değil düpe düz eşeklik. Yolda pahalı araba görünce sapıtan insanlar çok var, önüne kırmalar yanına yanaşıp gaz vermeler falan...
http://www.haberturk.com/gundem/habe...e-dogan-kazasi
Resim temsili konmuş arkadaşlar
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Senelerce eşşekler gibi çalış öde, adamın arabasına verdiğin hasarın bedelini. Bu da sana ve senin gibilere ders olsun."Aracımın kaskosu ve sigortası yok. Ben otomobilimi satsam bile hasarı ödeyemem"
Zaten haberdeki fotonun ne sahil yoluyla ne de sabanci caddesiyle nede sarıyer ile falan alakasi var.bildigin metrobus yolu bu![]()
bmv çok hasar almamış ama araçların hızları vurma açıları da önemli,
trafik polislerimiz bu sigortasız araçları çevirmez ceza yazmaz. ama bizim araçlarda en ufak bi lamba yanmasın ceza keser. yollarda o kadar çok araç var ki hurda şekilde kullanımda olan bence onları kaldırsınlar önce...
hepsi şehir içi biniyo araçlarına polisin yerini de biliyo, uğramıyorlar, bu kadar basit...
Babamın bi lafı vardır "yiyemiceğin tarrağın altına girmicen" diye... Sen trafik sigortan olmaksızın çık yola apaçilik yapcam diye... Böbreğini satar artık...
ben olsam bende ağlardımadamın pili bitmiş valla gerçi onda da suç var bi kasko olsaymış iyi olurmuş
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri