BMW isterdim küçükken. İleride neden olmasın.
106 gtı cıroen saxo fiat bravo severdim ama yıllar geçtikçe eski yerlerini aldıkları için ve benzin pahalılıgından dolayı ve sevdigim için puntoo)
BMW isterdim küçükken. İleride neden olmasın.
bir gün grande puntonun çıkacağını biliyodumve bekledim sonunda çıktı
ve dedim işte bu
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
2006'da Puntoya binmek istiyordum,Allah nasip etti.![]()
TSİ Jetta.
kartal hastasıydımbagaja girip denize, pikniğe giderken aşık olmuştum.
Ben opel tigra hastasiydim sonra travesti arabasi diye adi cikti sogudum arabadan ki hakkaten dun gece hosderede denk geldim soylentiler dogruymus![]()
hahaha aynan ya travesti arabası fena şekilde.
bn ford sierra 2000 chia ya binmek isterdim. Bi aile dostumuzda vardı yurt dışından gümrükten almışlardı. sunroofu fln manuel açılıyodu. koltuk ısıtması fln vardı bide böyle çok güçlü yüksek sesle çalışırdı. sonradan sattılar internette denk geldim vay be dedim aslında çokda iyi değilmiş![]()
şimdi punto evomla çok mesuddum sunroofumda var hemde otomatik)))
W124 Mercedeslere bayılırdım ufakken.. Mercedes hastalığı vardı genç yaşta dahi
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Çocukluk değil ama gençlik hayalimdi Tigra. Onu ilk kez İzmir fuarında görmüştüm soğan kabuğu rengi ile sergilenirken aşık olmuştum. ve travesti aracı söylemlerine bile aldırmadan ilk aracım olarak metalik sarı rengini aldım. Gerçi trafikte fazlaca taciz edilmiş olsamda bu aracı aldığım zamanki heyecanı hiçbir araçta yaşamadım![]()
Cocukluğumda Yatıp kalkıp bi tipom olsun diye dua ederdimne arabaydı bee
Önceleri Toyota Corolla 1.3'ler, sonra Tipo![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Ferrari istedim fiat aldımen azından aynı firmalar
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
10-12 yaşlarındayken e46 coupe ler yeni çıkmıştı hastasıydım o zamanlar, hala hastasıyım ayrı konu![]()
Bence tigraya binmek artık cesaret işi, en büyük etken mahalle baskısı tabiGP almadan önce ilanlara bakmıştım ama temiz tigra kalmamış piyasada, varsa da satışta yoktu o zamanlar. Fren sisteminin zayıflığı da başka bir eksi yönü tabi. Araç çok iyi gidiyor durdurabilene aşkolsun
![]()
Doğan slx ... nasıl benim olsun o diye dua ederdim anlatamam.. 1993 de ilk çıktığında heryerde vardı. Rahmetli babamda 131 şahin vardı o zamanlar.. ne günlerdi avrupa araba nerde o zamanlar
Dediğin gibi temiz bir araç bulabilmek için çok uğraştım, çok araştırdım ve kapalı bir garaj arabası bulmuştum o zaman. Çizik dahi yoktu üzerinde. Tabi bu dediğim 2000 yılındaydı. Şimdi tigra Twpları gördükçe içim gidiyor ancak araç çok fazla nazar çekiyor. Kaç kez hırsızlık vakasına maruz kaldı aracım.
Mahalle baskısı konusuna gelince bu benim aracım ise, ben bu aracı kullanmaktan memnun isem kimin ne dediği ne düşündüğü hiç bir şekilde umurumda olmaz. Travesti arabası mantığı ile yaklaşacaklar diye o keyiften vazgeçmem. O zaman Megane coupelara da kimsenin binmemesi lazım ya da mafya arabası mantığı ile bakıldığı için kimsenin Mercedes almaması lazım.
Ayrıca fren sistemi ile ilgili ben hiç bir sorun yaşamadım. Ancak yere sağlam yapıştığı için hızlı seyir anındaki yol tutuşu şu ana kadar kullandığım diğer araçlarda bulamadım.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri