Alıntı Xenophan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selamlar,

Dün akşam izmirden didime gidip gelmem gerekti. Ulaşım için tabi aydın otobanını tercih ettim.

Otobana girerken kgs kartım yada ogs cihazım olmadığı için dönüşte öderim kafasıyla ogsden geçtim.
Sonrasında otobanın ortasındaki shell istasyonundan kgs kartı alabileceğimi öğrendim(5tl). Kgs kartı ile otobandan çıkış yaptığımda, girişte ogs den geçtiğim için ekstra bişey yapmama gerek olmadığını söylediler.

Sonuç olarak girişte ogsden girdim(cihazsız), çıkışta kgs kartı ile kgsden çıktım. Didimden dönüşte de kgs den girip kgs den çıktım.

Bu durumda ogs için ceza ödemeyeceğimi söyledi benzinliktekiler.

Doğrumudur? Usulü nasıldır bu işin?

Birde, 2-3 haftada bir minimum otobana girip çıkan birisi için sizce ogs gereklimidir yoksa kgs yeterlimidir?

(Sabah 6 da kalkıp gittiğim işten akşam 7 de çıkıp üstüne didime gidip geldim en son otoban çıkış gişelerini lunaparka benzettim, eşim onların gişe olduğunu söylediğinde otobanın büyük bir kısmını nasıl geldiğimi hatırlamadığımı farkettim. Aman diyim dikkat edin uykusuzluk ve yorgunlu büyük problem)

hiç problem olmaz zaten izmir aydın arası en uzak mesafe bende marmarise gitmek için aydın otobanını kullandım girişte içi boş bi kgs bastım 50 kr kalmış daha sonra shell den yeni kart aldım (gece saat 04.30 oldğundan gişeler kapalı sadece shell açıktı) yeni kartla geçiş yaptım normal ücret düştü karttan