Bende yalan yok ama 28 bin ağır oldu :S
iki üç puanda sıkışıklık yaşıyosunuz.20.000 lerde bi yerde sıkışıyosunuz.Tam ner hatırlamıyorum çarptığınız puanları aklınızda tutun o yakınlaşınca hamlenizi bilirisiniz en azından
Printable View
Bende yalan yok ama 28 bin ağır oldu :S
iki üç puanda sıkışıklık yaşıyosunuz.20.000 lerde bi yerde sıkışıyosunuz.Tam ner hatırlamıyorum çarptığınız puanları aklınızda tutun o yakınlaşınca hamlenizi bilirisiniz en azından
berkay kardesim oyle fotosla fln ugrasmaz.cok tebrik ediyorum.oyunun 2.si olarak ne kadar zor bi iş basardıgının farkındayım.ama berkay bende vazgecmek diye bisey yok.tam gaz devam.zaten oyunun zevki boyle oluyo :D çitamızı bilelim değil mi :D ama zor olucak valla :D gercekten TEBRİKLER...
evet dogru sölüyoben hep bu sekılde ılerlıyorum ve basarılı oluyorum
aman kardesım valla oyunu oynayınca belırlı bı saat trafıge cıkmayın :D gecende olayı abartmısım bi baktım oyun gıbı oynamaya baslamısım yollarda hemen kendıme geldım sakıncalı bıras :D:D:D:D:D
arkadaslar sanırım artık makas oynıyan yok son rekoru farkında olmadan agır yapmısım demekkı sampıyon benımm:D:D:D:D:D
berkay kardesim ne zamandır oynamıyorum.ama kabul sampiyon sensin! tebrikler!! bu arada bowling e bi el at bakalım suanda bugra 244 puanla 1. , 243 puanla ben 2. yim. bakalım sen ne yapıcan? goster kendini :D
bende bursaya bugun döndum heycanlı bı sekılde dedım benı gecmıslerdır yenı bır ugras olur ama olmamıs bowlıng oyununa en yakın zamanda bos anımda el atıcam
bak ben şimdi oynuyorum su deminki yazı yanlıs oldu :D 244 puan yaptım bugrayla ortak 1. yiz..