heh hocam yanlış anlamışım
Printable View
valla biz sabahlara kadar oynuorus barışla resim belli skor belli
ama bu daha önce barışın dediği gibi bu gece barış oynucak web camdan çekip youtube ye koyucaZ daha inanmayan olursa buyursun gelsin :D (buğra taş geldimi)
hemen fotos guzel kardeslerim fotosdan anlasam o 4 oyle mi olurdu artı 4 yerine 7-8 yazardım değilmi? hatta resimi koyarken emre bana 4 ü gosterdi bende 2. resimi koyma gereksiminde bulundum.ama daha oncede inanmamıstınız.o yuzden bu gece youtube de nasıl oynadıgımı goruceksiniz saygılar...
eh be barısm kardesım hemen cıddıye aldın :D ne youtube olm len :) 4 olayı ne ??
makas sampıyonu kardesım benım ben saka yaptım
yollarda biliyoruz seni ;)
benide biliyosun aile babası modu muahhahahahahahah :D:D
emrem kardeşim ne taşı anlamadım yaff :)
oh siz bodrumlarda keyif catın ben burda snwlarla ugrasayım :(
abi daha da kasamıcam üçüncülük yetiyo bana :) ben sizi berkay kardesle basbasa bırakayım ...
barıscım umarım senı kırmamısımdır saka yapmak ıstemısımtım kırdıysamda cok özür dılerım :(
https://img519.imageshack.us/img519/7369/otobanxz3.png
Shot at 2007-07-29
:evet: :evet: :evet: :evet:
duygusallıgı bırakalım berkay 1.lik elden gitmiş :D tebrikler gokhan..
bugun yenı rekoru gördum aksama calısmalara baslıcam görürsün sen hıh :D
Vıııınnnnnn Vıııınnnnnnn :D :D
gokhan olm ya sen nerden cıktın bı de senınle mı ugrasıcaz alla alla :)
arkadaslar dun gece mısafır dolayısıyla oynıyamadık ama bu aksam skorısını hallettım artıkbana bı ödül verın kendı aranızda toplasıp:D:D:D:D
https://img61.imageshack.us/img61/91...yakskorsv0.jpg
yuhh yok abi ben daha oynamam bu oyunu :D
gökhan abii sen ona foto shop yapmıssın bence
rekor bende photoshoptanm anlamam ve burda zevkıne bı oyun oynuyoruz shopla falan yapmaya gerenk yok barışcım calısıyomusun sen hala :D:D:D
berkay ya kardes oyundan soguttun bea
bugra sogumayın belkı bıgun oyunun uluslar arası kapısması olurda takım olarak gıderıs :D yenı rekor olsun oyunu tekrar oynıycam :D
Arkadaşlar ne o fatoş matoş ayıp oluyor hem bune bir boş bırakmışız uçmuşunuz beaaaa
oyun superde cok anı sıkısılıyo bazen carpınca sınır oluyorum bıde paran parca oluyo araba guzel oyun devamlı oynuyası gelıyo ınsanın..