Evet gerçektende teknosa kadar rezil bir mağaza yok.
Benimde başımdan şöyle bir olay geçti. 2008 yılında Ankara izmir caddesindeki teknosadan 1100tl ye nokia n85 telefon almıştım kendime kutusunu felan mağazada açtık. Neyse aradan 1 yada 2 gün geçti. telefonla konuşurken sesin pürüzlü geldiğini farkettim hani böyle patlak hoparlör nasıl cızırdar öyle ses geliyor. Aldım kutusunu felan gittim mağazaya Ürünü değiştirmelerini yada geri almalarını talep ettim. Nedeseler beğenirsiniz. Neymiş efendim telefonu değiştiremezlermiş eğer ben istersem telefonu alıp servise gönderebilirlermiş. Yani iki günlük telefonu alıp servise götürüp içini açtırcaklar.. İadede de almadılar.. Daha doğrusu iade alınca bir miktar para kesiyorlarmış. Nalet olsun dedim gerek yok ben götürürüm servise. Ve 2 günlük telefonu servise bıraktım..
Benimki biraz şanssızlıktı ama teknosa bunu telafi edebilirdi. Telafi etmek yerine bana güzel bi kazık çaktı..
O zamandan beri teknosadan en ufak bişey almam..
Yaptıkları iş yerin dibine batsın dicem ama bünyelerinde ekmek yiyen insanlara yazık.

Elektronik eşya alcaksanız hem fiyat hem müşteri hizmetleri konusunda vatan bilgisayarı tek geçerim.. Elektronik cihazları piyasada en ucuza vatan bilgisayar satıyor. Genellikle hafta sonları kampanya kartlarına yüzde 25 indirim oluyor. iki yıl once piyasada 2600 olan notebook u vatandan 2300 e aldım.. Yina 5 ay önce fiyatı piyasada 1699 lira olan galaxi s2 iyi 1410 liraya aldım vatandan.. Yani demek istediğim şu vatan computer varken teknosanın yanından bile geçmem.. Bana ders oldu çünkü..