pazar akşamsabredin az
bari cumartesi akşamı bitirseydiniz de pazar günü mangal seti ile bi piknik ayarlardınız yaw![]()
Yuh bu ne beee...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
oyoyoyoyoyoyoyoyooyyyyyyyyy
yaw akşam akşam yapılır mı şimdi bu canım çekti![]()
Forumda hamile yoktur inşallah,yoksa kocalar sucuk yapacak şimdi bak gör...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
bu arada oylama kızışmaya başlamış... heyecan artıyor, süper süper![]()
emre bırak oylamayı sucuklara baaakkkkk...
sercan yapılırmı bu busaatte yaw..
Ya benim kafama takılan soru şu
Ne oldu da Sercy bi anda Ahmeti yakaladı.
Yoksa bunda da Vadinin parmağımı var......
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Yav abicim sabah sabah ofisteki adama bu fotoğraflar gösterilirmi. Şimdi ben kimi yollıyım da sanayi sitesinde sucuk bulıyım.. ooof oooof
Yok oylama doğru. Oylara baktım. herkes 1 oy kullanmış. Ama ayıptır kardeşim kendinizi oylamayın.. Kzım sana söylüyorum, (Anvil, Zeynep, Sercy ) sen anla![]()
way rüşvetciiiiiii iki oy uğrunaaaaa![]()
çekişmeye bak yaa. teşvikler başlamış. sonuçu sabırsızlıkla bekliyoruz.
***GFB***
arkadaşlar haftaya pazar mangal için bi hazırlık felan mı yapsak, hemde şu hediye mangal setinin işlevselliğini test etmiş olurduk.:ok:
hehehehehehehe
eee piknik ne zaman![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri