Gün batımına kadar saldırı planlarınızı yapın, beklenmedik anda bombardımana başlayın, seyirci meraklanıyoo burda :D
Printable View
Gün batımına kadar saldırı planlarınızı yapın, beklenmedik anda bombardımana başlayın, seyirci meraklanıyoo burda :D
O zaman ortalığı kışkırtma ha nedersin.
hahahahahahaha
buna ortalığı karıştırmak demeyelim sadece taraf tutma diyelim olmazmı ?
ben yıldıray abiye saldırın dedimde size saldırmayın mı dedim sizde saldırın ortalık kızışsın ama her iki tarafında kara listesine alınmamak için bundan sonra sadece resimleri yorumlayacağım.
Puhahahahaah
Gökhan süper çıkmışsın adamım yaaaa
iyi olmuş ama ama bence bir süre koyalım ve o sürenin sonunu bekleyelim
sercan süüper olmuş kardeşim, ama sercana rakip bulup anket acalım derim ben ankete göre hediyeleri dağıtalım :ok:
merakla izliyoruz bakalım daha neler göreceğiz :) :) çok yaratıcı arkadaşlarımız ve abilerimiz varmış :) şu an fırtına öncesi sessizlik gibi ortalık, ama akşama doğru çok karışacağı belli :)
Abicim artık Savaş kuralları diye bişi kalmadı. Ne ateşkes sallıyosunuz ne bişii yandınız olum siz. Acık işten güçten sıyrılınca sıtkınızı sıyırıcam. Bekleyinnnnnnn
evet yakında herkes birbirinin fotosunu shoplayacak
abi bunlarne böyle yaa puhahahaha
Yıldıray, Abi dayanamadım valla, affet beni :D :D
https://img182.imageshack.us/img182/3570/kapakwg5.jpg
yapma be cem.
ben sercanı tebrik edecektim tam da.
ama bunu bana yapmayacaktınız ulennnnnnnn.
abi şaka bir yana photoshoplara en uygun resimler bende midir nedir anlayamadım yaw :D
ama ben sana sorarım cem :D:D:D:D:D
yarın akşam yaktım hepinizi.
( bu akşam kayınvalideye gidiyoruz. o yüzden bu akşam benden iş çıkmaz. siz dalganızı geçin. yarın akşam yaktım hepinizi :D )
Ortalık fena karıştı.
Son günlerin en populer konusunu açtım sanırsam.
Herkes harıl harıl çalışıyor.
Hahahahahaha
Ellerine sağlık Cem süpersin
Bu arada bizden yana olmana svindim.
Gökhanla ben diğerlerine karşıydık.
Seninle 3 silahşörler gibi olduk.hahahahahaha
ne demiş usta düşünür büyük şair;
ortalık karıştı, düzen bozuldu...
yetiş ya ABNEW, yetiş ya matrox
:D:D:D:D:D:D