ne yapayım be enis.
iş yerindeyim.
ofis bilgisayarında gerekli programlar yok ki.
olduğu kadar işte.
bu akşam da kayınvalidelere gideceğim.
yani akşam da benden iş çıkmaz.
ama yarın akşam öttüreceğim hepsini.
Printable View
ne yapayım be enis.
iş yerindeyim.
ofis bilgisayarında gerekli programlar yok ki.
olduğu kadar işte.
bu akşam da kayınvalidelere gideceğim.
yani akşam da benden iş çıkmaz.
ama yarın akşam öttüreceğim hepsini.
yıldıray olmamış bencede devaaammmm,ama senin resmin gözümün önünden gitmiyo yaaa,çok kötü yakalnmışsın çoookkkk :) :) :)
ulan kaderin cilvesi işte.
bu yaştan sonra ne hale soktu gökhan beni yaaa :(
Yıldıray, abicim keşke baştan bulaşmasaydın bu işe, aldın başına belayı doğruyu öylemek gerekirse Gökhanın çalışma baya iyi olmuş :icon_smile_cool: bu işte prof.benziyor senin yapacağın fatoşlara göre ileride daha sert fatoşlar beklenebilir, vallahi Gökhan dan korkulur abi bence yol yakınken pes et sen :icon_smile_big:
Durun arkadaşlar biraz mola... Karşılıklı Ateşkes yapalım.. (Ben bozuncaya kadar hehe) İş çıktı acık. İten güçten olucam sizin yüzünüzden :) Akşam üstü bakarız bişiiler daha. .Yeni projelerle bomba gibi gelicem. Ben öyle Çağlar gibi Geceyi bekleyin, Azzz sonra naraları atıp ta sonra dan bişii göndermemezlik yapmam ama. Akşama yeni fatoş lar geliyoooo
Biz yaptıkmı en iyisini yaparız.
Ne sizin gibi yaratıcılıktan uzak yaparız nede ahkam kesip boşboş otururuz.
Hahahahahaha
:) vayy ortalık çok karışmış süper fena resimler gelmiş :) :) he he
ya bu sitede de akıllı adam denk gelmedi yafff .. :):)....arkadaşlar koptummmmmmm :):)
forum albümü de burası heralde :D
bence bunun sonu karakolda biter. allahtan uyanığım da ben de dahil olmadım hain emellere :D
Senin fotoğrafını bi bulsak bak neler olucak da... Sen dur ama Bülent Çalışıyo halaa. Buluruz bi yerden :)
peki merak ettim yarışma devam ediyor mu elimde fena olmayan bir foto var :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
ediyoo ediyooooo :D:D
ulen işyerindeki laptopumda photoshop yüklü olacak ki o zaman sorardım size.
paint ile yapmaya çalışıyorum ama öyle de iş çıkmıyor yaw :D
Taam ulen ateşkes dedik yaa.. Bekleyin akşama kadar ..
:duel: düello kokusu alıyorum :lol:
aşkta ve savaşta herşey mübahtır saldır yıldıray abi paintte olsa saldır.etrafı biraz kızıştırayım bari :lol: :lol: :lol: :lol:
Enis , kara listeye senide alalım istesen