Değerli arkadaşlar, dün, kullanmakta olduğum iki tane g-mail hesabım, bir adet mynet e-posta hesabım ve Facebook hesabım, kendilerini şeriatçı ve anti-kemalist bir grup olarak tanımlayan Cyber-Islam CIT adlı bir hacker grubu tarafından hacklenmiştir. Elebaşları Murat Uzun adlı bir şahıstır. Bu grubun bir sayfası da mevcut internette. Linklerini buraya ekliyorum. Cyber-Islam CIT || MuRaTHoCa44 Bilişim-Network Securtiy | NetworkedBlogs Facebook'ta Facebook profilim , içlerinde forumumuzdan bir arkadaş da dahil olmak üzere küfürler ediliyormuş. Gerçekten derin üzüntü içerisindeyim. Bunu yapanların Allah bin türlü belasını versin. Sadece Allah'a da bırakmayacağım. Dilekçemi yazdım ve yarın savcılığa gideceğim. Lütfen konuyu dikkate alınız ve nasıl önlemler düşünebilirseniz vakit kaybetmeden yapınız. Ben bugün bilgisayarıma format attım mesela. Facebook profilimde ekli olan arkadaşların beni öncelikle şikayet edip engellemelerini, daha sonra da facebook arkadaş listelerinden çıkartmalarını istiyorum. Herkese saygılar.
Yer imleri