Arkadaşlar. Senenin yorgunluğunu atma fırsatı ancak bu zamana geldi. Bizde eşimle ölüdeniz'de küçük bir tatil yapıyoruz. Ama boş geçirmiyoruz. Aşağıdaki link de Müzeyyen hanımın paraşüt macerasını bulabilirsiniz. Benim videom ve fotolarım henüz video da yüklü olduğundan daha sonra yayınlayacağım. Buyurun paraşüt ile atlama zevkini seyretmeye.
Giriş Yap | Facebook
Konu serdar2362 tarafından (18/10/2010 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
serdar abi iyi tatiller ablama selam saygılar...
birde videeoyu seyrebilseydik güzel olurdu
gizlilik ayarlarından sayfa görüntülenemiyor dedi bana![]()
Abi bende askerde paraşutcuydum ne denlı bır heyecan oldugunu cok ıyı bılırım..Ben her atlayısımda korkuyodum fakat gökyuzundeyken unutuyordum herseyı..
I ' m c a p u l i n g . . .
iyi eğlenceler..... abi... hayatın keyfini çıkarın...
Diğer resimler.
Konu serdar2362 tarafından (18/10/2010 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.
Video GörüntülenemiyorVideolarım|Videolarım|Hakkında|Yar dımYükleKaydet
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
video kaldirilmiş serdar abi
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Seyredemedim ama size keyifli tatiller diliyorum.
Neşeniz, kahkahanız bol olsun....
Bu arada Müzeyyen ablacığıma çooook selamlar...
İyi tatiller serdar abi... video kaldırılmış diyor abicim...
Askerlik fotografım
Bizde atma tutma olmaz serdar abı hala tanıyamamıssın ...!!!
Konu Kriminal tarafından (18/10/2010 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim silinmesi
I ' m c a p u l i n g . . .
Atlama demek istemiş deniz ciğim![]()
Serdar abi müzeyyen ablanın küçük bir videosunu izledim ama havada değil yerdehatta mehmet kaptan döne döne indirdi diyor
![]()
Link bende sorun göstermiyor. Tekrar yeniledim lütfen bir daha deneyiniz. Benim facebook sitemde de var ordan da görülebilir.
Serdar Özlü | Facebook
İki ayrı bilgisayardan kontrol ettim sorun gözükmüyor.![]()
serdar abi ben bi seyredemedim![]()
Valla bende seyredemedim abim... Son verdiğin link direk profiline götürüyor... Bence işine karışmak gibi olmasın abim ama videoyu aç seyrettiğin esnada explorer'da çıkan adresi bize kopyalasan mesela benim verdiğim link gibi
https://www.facebook.com/profile.php...v=453965303040
Teşekkürler...
) abi kızacan artık ama direk senin profiline yönlendiriyo verdiğin link ve video falan gözükmüyor.. En son eklediğin video 8 Ay önce gözüküyo
![]()
Erdi kardeşimden bu konuda yardım rica ediyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri