Anlattıklarımın arkasındayım zaten kucuk hanım fakat yaptıgın yorumlar farklı senın neyse kapa gıtsın ablamsın buyugumsun...
Ayrıca daraldım yıne bak ben bu foruma yanı aıle ortamımıza bıseyler paylasamayacaksam ne işim var burda..Bunları suratıma çarpar gıbı söylemen hem senın gıbı olgun bır bayana hıc yakıstıramadım..Senı yanlış tanımama sebep oluyosun...Ayrıca senden baskada özel hayatım hakkında konusan yok...
uzamasın klavyeyı yutarım
Hacı bende eskıden hemen bakardım hatta aksamdan atarlardı bı heves bakardık sımdı ne heves koydular nedeeeeeeeeeee..!!!
Konu Kriminal tarafından (30/09/2010 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.
I ' m c a p u l i n g . . .
Hoca klavyeyi yutacaksan ben engel olmayayım. Hatta yetmezse söyle kapıya klavye yığalım. Sen benim yorumlarıma niye bu kadar tavır alıyorsun ben onu anlamıyorum. Aynı yorumları sen de bana yaptığında ben sana böyle bir tepki vermiyorum farkındaysan. Birşeyleride suratına çarptığım falan yok. Sen o şekilde algılıyorsan diyecek laf yok. Ayrıca herkes beni iyi biri gibi tanıyacak değil ya. Varsın sende kıl, gıcık, kaprisli vb. gibi tanımla. Zaten daha önce söylemedin mi?![]()
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri