günaydin hayirli işler herkese sevgilerimi saygilarimi vesairelerimi sunuyorum :)
Printable View
günaydin hayirli işler herkese sevgilerimi saygilarimi vesairelerimi sunuyorum :)
Adem abı evlenırsen ben gorurum o zaman senı bak aynen şöyle ;
Eşin yaprak dökümünü seviyorsa hıc sansın yok..
Başka kanalda maç varsa yıne şansın yok
Günaydın Onur.
Deniz, evlerde bu gibi durumlar için ayrı bir oda ve TV bulunduruyoruz biz :)
adem abi çakal adamdir içini bilirim ben onun :D
haci yakişmiyor sana böyle laflar :D
Hehehheeh ne aşk ama. İzleyip izleyip şikayet ediyor. Bayramda yengeyi evden göndermeye çalışıyor. Bu yazdıkalrını bir okusa işte aşkın diğer yüzünü sana gösterecek :D :D
Ayrıca hazırlığa gerek yok. Ben eğerki sevdiğim kişilerle bir ortamda isem onlara uyum sağlarım ancak sonradan da şikayet etmem. Şikayet edecek kadar rahatsızlık vereceksede gider odamda istediğim programı izlerim :D
adem abi yetiş sen delikanli adamsin şunlara bi tiyo ver :D
ben yokken coşmuşunuz ne oluyoruz :D
Günaydın gençler....
Denizim bundan 2 sayfa önce dün akşam saat 6'da atmış olduğun mesaja bi cevep vereyim önce, hanımla her zaman beraberiz her zaman da birbirimizi görüyoruz, ama küçük bir sıpamız var, var gerisini sen düşün...
Walla benım ozel yasantımı boyle kaleme almıssın ya helal olsun sana..Neyı bılıyosunkı neyı anlatıyosun bana..Filmden sıkayet ederım ama ızlerımde ayrıca hosumada gıder...
Bunların hepsını okumasına gerek yok o benım yuregımın derınlıklerını dahi biliyor..
O yuzden hıc bosuna nefesını degıl parmaklarını bıle yorma kucuk hanım..
Biz neyı ne zaman yapacagımızı cok ıyı bılırız...:newyear0:
herkese günaydınlar,sevgiler,saygılar, hayırlı işler... :)
niye geldin :D
özlem mesajını silince sen flood yapmış oldun onurcum :D
ben de sildim demokrasiyi bu yüzden sevim :Deve sana didim :D
o kadar floodtan bişey olmazdı onur :D
bana hiç bi güç flood yaptiramaz :D:D
yap istediğin kadar ser sana :D
Benim ilaçla işim olmaz olum, ben doğal düzene ayak uydurabilen bir insanım, hatta hepsi dökülse de şu traş işinden de kurtulsam ne güzel olur :)
Merak etme senin özel hayatın için asla kendimi yormam. Senin hayatın beni ilgilendirmiyor. Sen kendi özel hayatını öyle yadfa böyle bir şekilde buradan anlatıyorsun. Sen birşeyler anlatıp paylaşmamış olsaydın buradaki hiç kimse senin hayatın hakkında bilgiye sahip olmazdı. Neyi biliyorsun ki anlatıyorsun demişsin ya senin anlattıklarını biliyorum. Bunlar yanlış diyorsan o zaman senin anlattıklarında sorun olduğu ortaya çıkıyor. Ayrıca insanın eşinin yüreğinin derinliklerini bilmesi kadar da doğal bir şey yoktur.
Neyse senin hayatın ve yaptıkların beni hiç ilgilendirmiyor.
Anlattıklarımın arkasındayım zaten kucuk hanım fakat yaptıgın yorumlar farklı senın neyse kapa gıtsın ablamsın buyugumsun...
Ayrıca daraldım yıne bak ben bu foruma yanı aıle ortamımıza bıseyler paylasamayacaksam ne işim var burda..Bunları suratıma çarpar gıbı söylemen hem senın gıbı olgun bır bayana hıc yakıstıramadım..Senı yanlış tanımama sebep oluyosun...Ayrıca senden baskada özel hayatım hakkında konusan yok...
uzamasın klavyeyı yutarım :P
Hacı bende eskıden hemen bakardım hatta aksamdan atarlardı bı heves bakardık sımdı ne heves koydular nedeeeeeeeeeee..!!!
Hoca klavyeyi yutacaksan ben engel olmayayım. Hatta yetmezse söyle kapıya klavye yığalım. Sen benim yorumlarıma niye bu kadar tavır alıyorsun ben onu anlamıyorum. Aynı yorumları sen de bana yaptığında ben sana böyle bir tepki vermiyorum farkındaysan. Birşeyleride suratına çarptığım falan yok. Sen o şekilde algılıyorsan diyecek laf yok. Ayrıca herkes beni iyi biri gibi tanıyacak değil ya. Varsın sende kıl, gıcık, kaprisli vb. gibi tanımla. Zaten daha önce söylemedin mi? :D :D :P
Sinir şey :S
Onurrrrrrrrrr yetiş gari
heee yooo ben geldim nörüyonuz bakalım :D:D
Nörek mert sen nördün...