Sokma abi rüyana hasta eder bu adamı...
Onun yerıne baska bırılerını bul meselaaaaaaa prs hltn![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
bu adam sevgilin olsun inş.![]()
Adem abi sen uyma onura...
Forumda bızı dınleyen okuyan ızleyen ınsanlar yanlıs tanıyabılır![]()
adam evli la kizi bak
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Kışı şarapçı olmuş..Wah yazııııkkk
Bu astrolog mudur nedir merlin bozmalarına verilecek cevap, halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu demek.
Abi öle deme herseyı bılıyormus adam..!!!
Evet herşeyi biliyorlar onlara göre. Eğer herşeyi bilebilselerdi 2000 yılında dünyanın sona ereceğini söylemezlerdi, Herşeyi bilselerdi 11 Eylül saldırılarını bilirlerdi vb.. milyonlarca olay vardı bilip tahmin edebilecekleri ancak tık yok. Tek söyledikleri para gelecek, Yalnızsan aşık olacan evliysen sorun yaşayacan.
Zaten ben İkizler burcuyum burada da herhangi bir kötü yorum yazılmamış. Yırttım yani.![]()
Hadi yine iyisin yasmin bı kac sene daha yırttın
Ben önceki yıllarda 3 kez direkten dönerek şansımı değiştirdim Deniz. Bana şimdi geçen yıllar için kıyak yapıyorlar![]()
![]()
Wayy torpillisin yanıııı...Bizimde ust makamlarda tanıdıklarımız var genelde teget gecıyor
Allah ömrünü uzun etsın daha senın bebişlerini sevecegız![]()
Kart hamili yakinimdir olayı yani![]()
Bu arada herkes benim bebişleri sevme derdinde. Bu gidişle kavga çıkmasın diye üçüz veya dördüz bebekler olacaklar galiba
Ona daha çoookkkkk var.Biraz zaman geçsinNede olsa 19'uma yeni girdim.(Musti'ye ithaf edilir)
yasemin o kadar çok olmazmı 3 4 çocuk falan zor olur bakması 1 tane olsun kenarda uslu uslu dursun![]()
Abi yapmışken toptan yapıcak bıdaha ugrasmasına gerek kalmıcak..Akıllı kız vessselam
Adem, annem torun derdinde zaten. Birini anneme, diğerini diğer anneme, ötekini arkadaşlara verdim mi zaten bana tek bebek kalacak. Kavgada yok sorun da![]()
Ayrıca, kenarda uslu falan durmasın. Benim çocuklarım fırlama olmalı. Ben sessiz sakin bir çocuk istemiyorum. Haylazlığı tavan yapmalı![]()
yasemin sen şimdiden yerlerini hazırlamışın çocukların 10 tanede olsa işin kolay![]()
![]()
![]()
Monoton ve tek düze bir hayattan iyidir. Yaramaz çocuk insanın adrenalin seviyesini yüksek tutar. Ayrıca her gün yeni bir maceraSorunlu ve zor olacağı kadar Keyiflide olur
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri