Harbiden Sercan nasıl öğrendin fake olduğunu? Nasıl bi istihbarat bu yaw... Sen İstanbuldasın adam İskenderunda ???
bunu giyen adam tam bir sürprizdir.birazda idiot![]()
Harbiden Sercan nasıl öğrendin fake olduğunu? Nasıl bi istihbarat bu yaw... Sen İstanbuldasın adam İskenderunda ???
Evet Sercan açıkla yoksa Tolga abi senelerin hayranlığından soğumak üzere![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Valla söyletiyo kerata![]()
Kırık aracımda ön tarafı aydınlatan farlarda var yazsaymıştı![]()
geçim sıkıntısı hayat sartları bozuk ekonomı derken bak ne hale geldık yakında he-man lar kırmızı baslıklı kızlar falan da cıkarsa sasırmamak lazım.
eyvah eyvah yani![]()
araba etiket araba dikkat çekmek amacıyla koyulmuş satılık felan değil
batmanden gorunnmusler buna .![]()
Repair
Satılık olmadığını nerden anladınız. Akıllının biri arayıpta ben arabaya bakacam dese ne diyecek bu arkadaş. Walla ben etiket olsun diye bilgisayarın başına oturup saatlerce o yazdığı bir ton özelliği yazmaya vakit ayırmam şahsen. Ben bakmak istesem, bu arkadaşımızda araç satılık değil falan gibi bi cevap verse, olsun ben yine de aracı bi yakından görmek istiyorum hem tanışmış da oluruz deyip, buluşunca da bi güzel tokatlardım heralde![]()
Geyik yapıyorlar işte akıllarınca ya![]()
başka foruma bu konu açıldıgı anda kilitlendi.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
ilk 6 ay anne sütü almamış bunlar ya
batman görseydi bunu
ben bu kadar kıromuyum diye köprüden atlardı be =)))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Arıza ya.... Millet deliye biz akıllıya hasret![]()
arkadaşlarının oyununa gelmiş olabilir bence![]()
arabayla uyumlu olmus adam![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri