Ben ona rakı içireyimde kuzu gibi olur kuzu...![]()
Ben ona rakı içireyimde kuzu gibi olur kuzu...![]()
orçuna hediye alalım sevdi bu papağını kuzu yapacak sonrada bana hediye eder belki![]()
Canın sağolsun abi hediye nedemek... Ama sonra çok uğraşırsın.. Herakşam bir büyük açman gerekir bu kerpetene.....![]()
her akşam ben buna bir büyük açarsam kendimede açarım iki ayyaş oluruz sonunda sokaklarda şarap içip gezmeye başlarız![]()
Ne yakışırsınız birbirinize abi.. Bütün olursunuz artık... Evet kerpeten için pazarlık yapalım belki bedavaya bile verir bize...
bütün olma şansımız yok ben sonunda onu keser yerim
3,000 tl para verilmez birde o kadar parayı vercen birde üstüne hayatını riziko edecen![]()
Yok be bu canavar alınırmı![]()
canavar değil abi kerpeten![]()
şaka falan bu papağanlar bizlerden uzun yaşıyor. orçun abi alırsa hepimizi gömer valla![]()
Bencede hepimizi gömer....![]()
iyi ilan.. hele başlığı süper....
efsane ilan olmuş be![]()
ben 3. resimde ne olduğunu çözemedim
sorunlu sanırım bu papağan.çok amaçlı kullanılabilir aslında ,güvenlik sistemine gerek yok ozaman evde yokken kafesi açıp güzel bir tatile gidilebilir..![]()
KAFESİNİ NADİREN AÇABİLİYORUM YEMİN EDERİM AİLEMİZİ PERİŞAN ETTİ sahibinden.com
BİR TANIDIĞIMIN HEDİYE ETTİĞİ JAGO CİNS PAPAĞANIMI SATIYORUM.O TANIDIĞIMLA DA BÜTÜN İLİŞİĞİMİ KESTİM.ALANA DAHA ÖNCE KERPETEN (PAPAĞANIN İSMİ) TARAAN PARMAĞI KOPARILAN KARDEŞİMİN KULLANDIĞI İLKYARDIM SETİNİ BEDAVA VERECEĞİM.ZAMANINDA BİR PETSHOPA SATTIĞIMDA ADAM BANA PARAMI İADE ETTİ VE 3. FOTOĞRAFI BANA YOLLADI.DİĞER KUŞLARLA DA FAZLA ANLAŞAMAMIŞ. GEREKLİ GÖRDÜĞÜM BAZI ÖNEMLİ NOTLAR; ASLA KAFESİNİ AÇMAYINIZ. AÇARSANIZ ELİNİZDEN HAYDARI EKSİK ETMEYİNİZ. KERPETENE ASLA AGRESİF TAVIRLAR GÖSTERMEYİNİZ. OLUR DA YEM VERMEK İÇİN KAFESİNE YANAŞIRSANIZ 3 KİŞİDEN AZ OLMAYINIZ. YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK) KOPAN UZVUNUZU BUZLA DOLU BİR TENCERE VEYA BENZERİ BİR KAP İLE EN YAKIN DEVLET HASTANESİNE GİDERSENİZ ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ. ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN.
Bir gün bir derde düşersen Rabbine dönüp, "Benim Büyük Bir Derdim Var..." deme…! Derdine dön ve "Benim Herşeye Kadir Bir Rabbim Var...!" de...!
Gülmekten kırıldım yaaa harıkaymıs..
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri