Bendeniz - Biri Var
Yönetim tarafından, forumda kapladığı gereksiz yer nedeniyle bu başlık silinerek yeni başlık altında devam etme kararı alınmıştır! Bu silinme işlemi bundan sonra rutin hale getirilecek ve zaman zaman silinerek güncellenecektir!
Anlayışınız için teşekkürler!..
Bendeniz - Biri Var
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
İlkay akkaya= gidemem
badem- sen ağlama
Bengü-Korkumdan ağladım![]()
Ahmet Kaya-Şiire Gazele
Gazla..yanla..el freni çek..3 ten 2 ye at..ibre redline'a gelsin..tesisatı aç..gözün sadece yol çizgilerini görsün..gazı kökle..ara gazı ver..vites değiştir.. motorun sesine kulak ver..makasa gir..arabanı yıka..jantları parlat..sanroof u aç..kalamışa geç..ordan fenerbahçe tesadüf..ordan caddeye in..önce bir kırıntı yap kayıntı vakti..ordan gazı kökle..yap serenatını ..aç parçanı..koltuğuna yaslan..kapatma camı..volümü de kökle..aman camlar patlamasın..tesisat sağlam yola dewam...
yalın-şimdi senden vazmıgeçmeli
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
ceza - istanbul
emre aydın-gülümse şimdi
serdar ortaç - gitme
Nazan Öncel- gidelim buralardan
Gülben ergen - yanlızlık
Emre Aydın- afilli yalnızlık
funda arar - sebebim olur
Gripin-zor geliyor
Erkin Koray-Öyle bir geçer zamanki
Gazla..yanla..el freni çek..3 ten 2 ye at..ibre redline'a gelsin..tesisatı aç..gözün sadece yol çizgilerini görsün..gazı kökle..ara gazı ver..vites değiştir.. motorun sesine kulak ver..makasa gir..arabanı yıka..jantları parlat..sanroof u aç..kalamışa geç..ordan fenerbahçe tesadüf..ordan caddeye in..önce bir kırıntı yap kayıntı vakti..ordan gazı kökle..yap serenatını ..aç parçanı..koltuğuna yaslan..kapatma camı..volümü de kökle..aman camlar patlamasın..tesisat sağlam yola dewam...
Mor ve ötesi- uyan
kumdan kaleler - bu aşk burada biter
Evo MultiAIR!
selda bağcan = Nıye çattın kaşlarını
Nilüfer-Söyleyemedim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri