birazdan yazacam
288 dilde seni sevmiyorum ne demek siz görürsünüz =))))
birazdan yazacam
288 dilde seni sevmiyorum ne demek siz görürsünüz =))))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
gökyüzüne lazerle yazdırdım seni seviyorum diye onu bile beğendiremedim daha nasıl söylecem bilemedim![]()
vayy sen neymişsin be abi...
Seranat yapmayı dene Adem
Bu arada sevginden hiç vazgeçmediğin içinde bravoooo
tşk ederim yasemin
bir gün ankaradayız çankayada güzel bir restoranttayız gece saat 2 civarları canlı müzik olan bir yer restorant müdüründen rica ettim sahneye çıkıp bir şarkı söylemek istiyorum sanatçınız izin verirse sazıda kullanmak istiyorum dedim saolsunlar kırmadılar o kadar kişinin şarkıyı söyledim sonundada ismiyle hitap ederek seni seviyorum dedim bundan daha iyi bir seranat olurmu bilmiyorum...
Sevginizi takdir ettim gerçekten ancak
bence biraz bir adım geri çekin kendinizi.
Sevginizden vazgeçin demiyorum sadece ilgiyi azaltın.
Bazen bazı kadınlar böyledir malesef, kendilerini dünyanın merkezi gibi hissettirmeniz
karşısında sizi görmezden gelirler, çünkü bilirler ki nasılsa siz her daim seveceksiniz kendisini.
Ancak yapacağınız en ufacık bir değişimde ise sizden kıymetlisi olmaz.![]()
ben bi kayboluyum ortalıktan tlf mail veya hiç bir şekilde kimse ulaşamasın bana polise gazeteye haber versinler kayıp aranıyor desinler belki bişeyler olur![]()
YASEMİN İLE ÖZLEMİ AJAN İLAN EDİYORUM
anlatın arkadaşlar sizden öğreneceğimiz çok şey var
kadınların bütün özelliklerini deşifre edin bizede bari
rahat rahat başa çıkalım hemcinslerinizle
Konu GP COSKUN tarafından (29/07/2010 Saat 13:54 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
yaseminle özlemin taktikleri tutmazda daha beter olursa denizde kıyıya vurmuş 2 bayan cesedi bulundu diye gazete ve tv lerde okursunuz![]()
O kadarda abartma istersen. Örneğin seni aradığında tel hemen açma. Sonrada müsait değilim sonra seni ararım de ve 1-2 saat sonra ara. Bu sırada kesinlikle arayacaktır. aramamış olsa bile telefon mutlaka elinde olacaktır.
Heheheh evli bayanlarda tutar mı bilmem? Sonra yengeden fırçayı yersen bana kızma. Boşuna dememişler bekara hatun boşaması kolaydır diye.
O kadarda emin olma be Adem. 2' ye karşı teksin. Ayrıca bizim şeytan olduğumuzu söyleyen sizler değil misiniz? Ne hin fikirler çıkar bizden şaşarsınız...![]()
![]()
ben bayanlara şeytan demedim dememde hiç bir zaman.
bayanlar benim için çok önemli insanlardır sizler olmasa bizler hiç olamayız insan sevdiğine nasıl şeytan diyebilir ki?
abicim bundan sonra uzaya da çiksan evet demez.sen yapacağını yapmışsın zaten sen yapmadan önce de anlamiştir o seni sevdiğini.seven döner diye bir laf var bundan sonra sessiz sedasiz köşene çekilip beklemek kaliyor geriye bakalim geri dönecekse.belki senin için ağir olacak ama dönmezse artik senin başka yerlere dönmen gerekiyor.lafim sana değil ama erkek adam biraz ağir olmali ilgiyi dozunda tuttuğun sürece herşey yerinde güzel gider.en iyi taktik kendini ona aliştirip ortadan kaybolmak...![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri