ilk üye olurken Tig-Erkan-Ra olarak kayd oldum. Tigra aracım olduğundan dolayı oda![]()
Sonra Punto sahibi olunca ismimi de değiştirmem gerektiğini anladım.
Spyhunter33 oldu. Pc oyunlarına çok düşkün olduğumdan dolayı eski ama özel bir oyun karakteri olan Spyhunter aklıma geldi. 33 de mersin plakası
![]()
Artık Fiorinolu
Benimki bir ingilizce bir turkce kelimeden olusuyor.
Arabam kirmizi ama mavi en sevdigim renk. Tesaduf birgün ikisi biraraya geldi, kafama yatti... Ole kaldi...
Herman Melville nin Moby Dick isimli kitabını okuyanlar beni tanır : )
Masal kahramanı kaptan ahab bir balinadan intikam almaya çalışan çılgın otoriter bir denizcidir.Aşağıda gördüğünüz resim ise sinemaya aktarılan kitapta kaptan ahab ı canlandıran muhteşem oyuncu Gregory Peck.
Konu kaptan_ahab tarafından (29/07/2010 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
benim nüfus cüzdanında ne yazıyorsa o valla![]()
internette bana özel tek bir isim olmasını isteyerek yola çıktım harf ve karakter incelemsi yaparak (hiçbir anlam ifade etmemesi fakat kelimeyi okuyan için sanki tanıdık bir kelimeymiş gibi olmasını istediim) CPELOO koydum dünyanın hiçbir dilinde hiçbir anlam ifade etmiyor.google yada herhangi bir arama motoruna yazdığınızda gördüğünüz nick kesin benim saçmalattığım nicktir. Hazır yeri gelmişken sormak isterim nickimdeki harf ve ses düzeni size neyi çağırıştrıyor...
daha önce sorduğum insanlardan aldığım yorumlardan bazıları
1-...teknik adam fabio kapello gibi geldi
2-...sanki bana çoban kavalından çıkan sesi çağrıştırdı
3-...duvar boyası markası gibim bişey herhalde
4-...hacjım sen saçmalamışın, gece kesin seni gaz sıkmış,sabahında beyin hücrelerin oksijeni yiyince geçici bellek arızası sırasında çıkan bir kelimeciktir... dediler (çok güldüm doğrudur dedim)
5-...hollandada yaşayan ve gülen inek peynirlerine en çok süt veren baş sığırın ismi mi acaba!!! dediler. (vay be dedim....)
6-...hiç birşey ifade etmiyo ama sanki suda yaşayan kokulu bir bitkiymiş gibime geldi
şimdi sizden yaratıcılığınızı konuşturmanızı rica ediyorum... CPELOO (okunuş biçimi:kıpelo,siplo, spelu, vb...)size ne çağırıştırıyor?)))
Atış ser...bol bol üfürün...
en sevdiğim dizinin (Lost) en sevdiğim karakteri![]()
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
Sentenced diye bir grup vardı, Finlandiyalı metal grubu, onların eski solisti+basçısı vardı ismi Taneli Jarva.. pek severdim, derken adımız kaldı taneli![]()
benim hikayemde sooyleyüzüklerin efendisi'nin meşur olduğu zamanlar bi site vardı, kendi adını giriyordun o bilmem ne dilinde karşılığını yazıyordu, benimkinin karşılığı buymuş
anlamsız olsada çok kullanılmadığı için sitelere üye olurken kolay oluyor
adem ölüm demek tahir saf temiz apak anlamında olduğu olduğu için ademtahir kullanıyorum![]()
Bilmukabele abim...
ben de yoncalodiden özendim evo ile uyumlu olsun dedim bu çıktı ortaya![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
merhaba geyiğe istanbuldan katılıyorum ismim Soner soyadım Şen 30 yaşındayım bekarım geyikcilere başarılar dılerımorcun mrb
benim aracım beyaz kendımde kuyumcu oldugum için uye olurken bıanda aklıma whitegold geldı olede olu vedı,buka..
![]()
Konu whitegold tarafından (29/07/2010 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.
soyadım atam cocukluktan beri atam değilde atom dedi arkadşlarım bana birde 10 sene gibi bir vaktimi duvara resim sanatı olan graffiti ile ilgilendim atom ismini buradada kullandım yani google da atom kütahya yazınca illaki benden birşeyler cıkıyor ve arkadaşlarım bana hala atom der hiçde bu durumdan rahatsız degilim yani inanmazsınız birtek annem babam ve akrabalarım atom demiyor geri kalan tanıdıgım tüm gencinden yaşlısına atom diyorlar bana
I ♥ Punto
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri