böle baak![]()
alıştım artık ademcim, servise yakın bir yerden ev tutmayı düşünüyorum. böyle git gel zor oluyor![]()
böle baak![]()
zafer en doğrusunu düşünmüşün kardeşim kendini sıkıntıya sokma servisin karşısından tut evi ohh mis gibi sabah bırakırsın akşam alırsın
gülay sendede ilginç fikirler var boş durmuyor bişeyler düşünüyorsun
boyattır zaten beğenmezsen eski haline geri getirirsin senin için problem değil bu işler ben senin yerinde olsam her gün bişeyler yaptırırım![]()
sen kırılacak biri değilsin ki niye kırsınlar eğer kıran olursada azıcık at evladıdır![]()
Son halinin resimlerini eklerim buraya dafikrinizi aliim beğenmezsek siyaha boyarız
![]()
bekliyoruz gülay
akşama hazır olur heralde![]()
Adem abi bir oradasın bir burda.. biri seni durdursun bu ne hız...
Konu Scottie tarafından (08/02/2011 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.
bi nerdeyim bi nerdeyim eser
bu arabada birde facedeyim aynı zamanda msnden yazanlarada cvp veriyorum![]()
hodri meydan kapışma budur, sabah sohbetleri face ve msn...
yetişiyorum çok şükür boşluk kalırsa arada gazete okuyorum hiç boş durmuyorum yani esercim full çalışıyorum![]()
şu tamponlara folyo yaptıran var mı acaba nasıl oluyor bnm aracım beyaz evo sky dome ama tamponlar ınanılmaz rahatsız edıyor folyo yaptıran varsa bana yardımcı olabılır mı aranıza daha yenı katıldım lutfen dıslamayın cvp verırsenız cok sevınırım herkeze sımdıden tesekkur ederım
tünaydınlar
iyi çalışmalar, bol kazançlar.
keyifler yerinde olsun diyelim,
@ Zafer abi bu son servis olsun artık
@ Gülay değişiklik iyidir, güzel olur bence,
sonucu görelim ama, yorum yaparız![]()
Bir projem daha varo da deri direksiyon kaplama ama dikişleri kırmızı olucak
@FIRAT belki işine yarar, incele istersen https://forum.grandepuntotr.com/gors...n-kaplama.html
Konu Misafir tarafından (08/02/2011 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.
gülay moderatör gibisin maşallah![]()
![]()
herkese selamlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri