zafercim ben bu kış idare edecem ama yaza satacam bu kış üşüyecem mecbur şimdi satmaya kalksam para etmez konya'da ama yazın değiştirecem ben hergün işe üşüyerek gidip geldikten sonra arabayı ne yapıyım
adem senin gibi üşüyorum arabada. ben bu aracın kaloriferini çözemedim. hiç sıcak üflemiyor daha dogrusu üflemiyor bu. palioda çevirirdim dügmeyi içerde sıcaktan bunalana kadar ısıtırdı..
zafercim ben bu kış idare edecem ama yaza satacam bu kış üşüyecem mecbur şimdi satmaya kalksam para etmez konya'da ama yazın değiştirecem ben hergün işe üşüyerek gidip geldikten sonra arabayı ne yapıyım
ademcim araba sabaha kadar kapalı otoparkda duruyor. otoparkın içi bina kaloriferli oldugundan sıcak. araç öyle çok sogukta da kalmıyor. bence bunun bir özelligi var çözemedigim.
dün akşam eczaneyi kapatmadan önce elemana dedimki arabayı çalıştır ısınsın 5 dk falan çalıştı sonra bindim gidiş yolu 6.3 km 5 km'sini üşüyerek gittim kar yağıyordu hava soğuktu dondum vallahi
satalım ozaman adem ne alalım?
ne alacağım konusunda kararsızım ama D veya E segmenti bir araç alma zamanı geldi gibime geliyor![]()
yakışır sana.. alırken artık benide unutmazsın degil mi![]()
benim aklımda araç yok ademcim.. ben arabaya verdigim paraya çok acıyorum.. bak bunu heran satabilirim bir dükkan işi var. satarsam gider broadwaye binerim.illaki iyi araba olsun diye bir hevesim yok. ama şu çocukları garantiye alayım ondan sonra en kralına binecem tabiki yaş olacak 60
![]()
zafercim yaş 60 olduktan sonra arabanın önemi yok benim için götürsün getirsin yeter şahin doğan gibi bir araba bile yeter
( 60 yaşına kadar yaşarsam tabi )
ah ademcim dogru diyosun. ben bekarken bizim burda jeep yokken ben jeepe biniyordum. evlenip çocuklar olunca öncelikler degişiyor...
selamlar, ii akşamlar
yaw Adem abi çevirip çevirip dinliyorum ben hala![]()
zenginlesekte s350l 4 matic alsak beyazından olsa
alper fazla seyretme bak yengeden dayağı yersin![]()
gönlümüz zengin ademcim s350 alamasakta![]()
gönül zenginliği murat 124 bile alamıyor![]()
yengeyi arattırma bana şimdi görürüz kazakmısın pantolonmusun
arabaları değiştirecezde ne alacağımıza karar veremedik para olmayınca![]()
unuttuk alperim unuttuk yoksa bu kelime seni götürür![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri