ben pek gündüzü yaşayamadım bugün yoğunluktan
o yüzden sabah gece karıştı birbirine...![]()
![]()
Erdi fazla mesai ücreti vermiyor arkadaşlar... Gece sohbetlerine geçelim...![]()
ben pek gündüzü yaşayamadım bugün yoğunluktan
o yüzden sabah gece karıştı birbirine...![]()
![]()
bende 11de işe gidicem.. Siz rahat yatın ben nöbetteyim
şimdiden günaydın
saat 05:15 suları orçun eczane telefonundan beni arıyor
yaseminle akşam konuşmuşlar beni işleteceklermiş ama orçun o saatteki ses tonumu duyunca vazgeçmiş![]()
![]()
sesim yeter sana orçun akıllı ol
ayrıca sana gelelim yasemincim sen orçunla tuzak kuruyorsun he.. birde demişinki konuşmaları kaydet...forumdamı yayınlayacaktın..zalimsin zalim![]()
abi sabah sabah bune performans helal size
günaydın
Günaydın,hayırlı sabahlar...![]()
Konu JASMINE tarafından (24/11/2010 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı stili düzeltildi.
Günaydın Canlarım....
Yaseminin hiç suçu günahı yok valla... Tüm suç benim.. Benim aklıma geldi işletme muzurluğu... Ama sabahın 5 indeki sesinden yeminle tırstımo yüzden işletme suya düştü...
Eee performanslı olucak tabi adem abi... Sabahın 5 inde benim sesimi duydu ve güne benimle başladı... Bugün kimse yıkamaz onu... Onur bile
Günaydın Mustafa abim...
Günaydın arkadaşlar.
Ya Adem, Orçun böyle bir şaka yapmak istemiş engelleyip üzmek istemem kendisini. Hem ne vardı azcık gülerdik işte.![]()
Zalimliğe gelince şu anda melek gibiyim ben. Zalim yanımı görmediniz henüz. Onu bir kaç zaman önce sandığa kilitledim öfke ile birlikte. Ancak oradan çıktıkları zaman ben bile kendimden korkuyorum![]()
Orçun, koruman için sağol arkadaşım![]()
Sanada günaydın Mustafa Abi.
Günaydın Mert.
![]()
Konu JASMINE tarafından (24/11/2010 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.
Herkese günaydın..
Rica ederim Yasemin...
hayirli sabahlar
adem abiye bulaşmayin muhterem bir zaddir kendisi![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
yorgun adem geldi bugün ben olmayınca ortalık sessiz kalmış nerelerdesiniz şekerler
@yasemincim senin canın sağolsun sen özel bölümdesin istediğin kadar makara yapabilirsin..
@orçuncum o saatte bende kendimden korkuyorum tam böyle şeytanın avrat boşattığı saatler iyiki erken açıkladın yoksa güzel bir ses kaydı çıkardı ortaya tüm forum fazlasıyla gülerdi![]()
![]()
@onur kardeşim doğru diyorsun çok muhteremimdir gel elimi öp![]()
ama yapacam sana bir işletme ona göre abi![]()
günaydın gençler
@orçun ne zaman istersen işletebilirsin ama sağlığın açısından doğru saati seçmelisin![]()
Günaydınnnnnnnn
![]()
Günaydın...
Günaydın,hayırlı sabahlar...
gunaydinnn![]()
günaydın![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Herkese selamlar, sevgiler...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri