günaydin yasemin.arabayi almak mi anlamadim?
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Arkadaşım akşam dedin ya arabamı kullanmak istiyorum diye. Bende sana yarın işe araba ile git dedim. O maksatla sordum arabanı aldın mı? yoksa dolmuşa devam mı?
Offfff yoruldum sana laf anlatacam diye![]()
Günaydın.. Yaklaşık bir yıldır üyeyim buraya ama fazla zaman ayıramıyorum. Malum iş güç... Süper bir site. Tebrikler.
günaydın cemaat... Nabersiniz?
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
Elektrikli motor alsana onur kendine![]()
Ne zaman düzgündü bu psikoloji. Ben pek denk gelemedim de![]()
Bir akşam tavla oynayalım keyfin yerine gelsin.
Sağol Mert. Fırsat buldukça bekleriz.
Günaydın Orçun. Nerde benim ............... (boşluğu sen doldur bari)
Olmaz o İzmir trafiği için çok riskli. Hele bu psikolojide olan bizim arabalara olur
Kordon'daki yaya trafiği için sakıncalı![]()
Artık daha fazla burdayım. Bu arada İzmir trafiği demişsiniz de... Bayramda İzmirdeydim. İzmir'de sürücüler kırmızı falan dinlemiyor sanırım.![]()
en güzeli mert kirmizi yandimi geçecen![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
@evolodi : Sağol onurcum allaha şükür yuvarlanıp gidiyoruz...
@JASMINE :sana ayarladığım ...... bozulmasın diye ben yedim
Ya yasemincim en sonunda kargoluyacam ben onu sana... Çünkü kısmet olmuyor görüşmemiz... İkimizde ayrı şehirlerde :********( İşin şakası en güzeli kargo olucak arkadaşım...
Günaydın,hayırlı sabahlar...
maşallah muhabbet sarmış gidiyor burada ama ben çok yoğunum..![]()
günaydın mustafa abi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri