Eskiden ipek gömlekler vardı ben hıc gıymedım ama demekkı tüy yapmıyo ama ıcındekılerı gürleştiriyormus..Bknz.i.ttlses
I ' m c a p u l i n g . . .
altin künye var bi de göğüs killarina uyumlu![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Walla haklısın ama köselenın lutfen topuguna basarak gıyınız yazısını unutmayalım
3 dugme acılacak + topuga basılı kösele +kolye +yuzuk +ara sırada tukurunuz
çakma rayben gözlükleri unuttun![]()
Okyanusta büyük bir gemi hizla ilerliyorken, bir an gemi kaptani herkesi güverteye çagirmis. Herkes güverteye toplaninca: - "Size bir kötü bir de iyi haberim var" demis."Hangisi ile baslayayim?" - "Iyi olanla" demis yolcular... - "11 dalda oscar kazanacagiz..."
Onur'un pamuklarından nerelere geldik valla![]()
Bir futbol fanatiği adam birgün arkadaşının yanına gider. Arkadaşı ise ölüm döşeğinde azraille boğuşuyor. Adam perişan arkadaşına der:
-Bana bir iyilik yap ve öbür tarafa gittiğinde orda da futbol var mı yok mu diye haber ver. Arkadaşı tamam der. Adam öldükten iki hafta sonra fanatik arkadaşını odasında ziyaret eder. Adam arkadaşının hayaletini görünce şaşkınlıkla kalkar. Ölü arkadaşı :
-Sana bir iyi bir de kötü haberim var, ilk önce hangisini söyleyim? der.
Arkadaşı :
-"İyi haberden başla".
-"İyi haber her Çarsamba arkadaşlarla maç yapıyoruz. Kötü haber ise, bu Çarsamba kalede sen varsın!"![]()
murat abinin bulduğu yerden buldum kanimca ikimizde ayni siteden bakiyoruz![]()
Karnım agrıdı acaba ıpek gomlek tenmı oldu
sen başli başina bir haramsin adem abi![]()
Bir gün Nasreddin Noca yorulmuş ve karşısındaki kabak tarlasına uzun sssssüre bakmış..Sonra birde yaslandığı ağaca bakmış..Nasreddin Hoca demişki
-Eyy ALLAH'ım su kucucuk saplara koca koca kabaklar,şu koca koca dallara kucucuk kucucuk fındıklar yaratmışsın,kabakları ağaca fındıklarıda su saplara koysaydın ya demiş..bunun uzerine ağaçtan anlının ortasına bir ceviz düşmüş.
Nasreddin Hoca -Allah'ım bundan sonra senin işine karışmıyacağım.ya su ceviz yerine kafama bir kabak düşseydi ne olurdu halimm?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri