valla özlem atla puntona gez Türkiye yi tadını çıkar sonbaharda güzel olur,puntoyla gezmek bile tatil gibi zaten insana huzur veriyo(yoğun trafik haric
![]()
)
![]()
en önemli bursanın en güzel mekanları orda adından dolayı pek sıcak bakmazlar ama sen gelirsen yinede bi çık derim ben
![]()
Konu JASMINE tarafından (15/09/2010 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
onur abi kötüye bişey olmazmış![]()
Konu JASMINE tarafından (15/09/2010 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
şaka yapiyorum zaten sizin tophanenin ayni versiyonu alsancakta çalişiyorum ben şükür bişi olmadiama alsancaktan evliya ciktigi görülmemiş duyulmamiş
izmirde de limontepe kavşağinda güzelbahçeye çikan dağ yolu var manzara ve yeşillik açisindan güzeldir o kavşaktan güzelbahçeye indin mi iklim falan değişiyor
bknz :
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
@ Alper : Geçmiş olsun. Akşama kendine gelirsin inşallah.
@ Alper : dönmeden haber verecektin kardeş.
@ Özlem : Hazır çıkmışken İzmir'e de gel. Bu sefer görüşelim bari
@ Kaplan : Bensiz giderseniz o ava balık muhabbetinize limon sıkarım bak ona göre. Tekneyi batırır, sahil güvenliğe kaçak yolcu taşıyorlar diye ihbarda bulunurum.
@ mert : forumdan ayrılmayacaksan niye tatile çıktın sen kardeşim.
@ herkes : Flood yapmayın kardeşlerim. Birleştirmekten yorum yazamıyorum![]()
![]()
flood da forum kurallarina aykiri bişi bursada ki mekanlarla alakasi yoktur![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
denizden çıktım
Onur abi Söylediğin mekanlarda fazla takılıyon galiba![]()
jass abla deniz kenarında hem denize girip hem güneşlenirken forumda takılmak gibisi yok bu arada pcden değil cepten giriyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri