herkese gunaydn.mutlu gunler. Nslsınız gp tr uyeleri
endoskopi yapalım deseler bende korkarım nihayetinde 1 metre hortum yiyecen
ama şöylede bişey var özel hastanelerde bu işi çok profesyonel yapıyorlar birazcık damardan ilaç veriyorlar uyurken yapıyorlar uyandığında soruyorsun bittimi diye eğer doktor isterse yaptır bence daha başındayken bişey varsa tedavisini yap ilerde ülser olma ihtimalin yüksek..
herkese gunaydn.mutlu gunler. Nslsınız gp tr uyeleri
Konu Scottie tarafından (06/08/2010 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
unutmstm bgn cma oldgnudaha cumaya akıcaz..szlerede hayrlı olsn
![]()
günaydınlar efendim
Tünaydınnnnn GPTR
Herkese hayırlı cumalar, şimdiden iyi tatiller
Geçmiş olsun Gökhan. Endoskopi o kadarda korkulacak bir şey değil. Ben 4 kez yaptırdım ayrıca artık bir çok özel hastanede uyutularak yapılıyormuş. O nedenle sorun çıkacağını sanmıyorum. Duruma göre tedaviniz yapılıp şikayetleriniz bittiğinde keşke daha önce gitseydim diyeceksiniz emin olun
Bu arada Onur ve Mert sizin bu diyaloglarınızı endişe ile takip ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin![]()
![]()
patronlar gelmeye başladı![]()
Forum yolunda atılan her adım mübahtır![]()
![]()
Herkese Günaydın
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
günaydın arkadaşlar bir cumartesi sabahından güneş serin bir sabahtan günaydın![]()
günaydın GPTR
Günaydın yeni uyanan arkadaşlara. Mersin'in öğle sıcağında çıkıp deri kaplatmak için dolaşsam mı , buz dolabını boşaltıp içine mi girsem.. Bu ne sıcak!![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri