günaaayyyydddıııınnnnn......
Printable View
günaaayyyydddıııınnnnn......
Oooooooo Bilgehan beylerde gelmişler. Hoşgelmişler.
günaydınn
Günaydın. Nasıl oldun iyileştin mi?
eh işte akşama göre biraz iyiyim ama halsizlik var
geçmiş olsun mertcim...
gelde bi iğne yapıyım iyileş :D
saol abi çok iyi olur biliyormusun daha okula gidicem staj işi var off nasıl ayakta durucam bilmiyorum
her hangi bir polikliniğin acile git bir serum taktır hemen toplarsın kendini..
akşam olsa da izine çıksak artık......
geçmiş olsun mert... yılın bu dönemlerinde çoğu kişi hasta oluyor... mesela annem ve yeğenim grip gibiler...
Adem bu arada akşam konuştuk ta senden de bilgi alalım istedim. Tylolhot vb. ilaçların uzun süreli kullanımının sakıncalı olduğunu biliyorum. Doğru mu? Zaralı ise ne gibi zararı var? Bu bir çelişkimidir?
Bu 3ünü istiyorum :D
1- hayatta içmedim...
2- herşeyin çoğu zarar azı karar...
3- bu bir çelişki değil...
kendimce yorumladım...
ben çıkıyorum akşama görüşmek üzere yolda birilerini görürsem durdurucam haberi olsun kime denk gelirse :)
bu 3ünü veriyorum sana yasemin :D
evet zararlı :D
neden zararlı ilk başta sentetik kimyasal nihayetinde tüm ilaçların faydası olduğu gibi zararıda mevcuttur sürekli kullandığın zaman bol miktarda c vitamini alırsın cafein alırsın paracetamol alırsın ve bunlar sürekli karaciğeri yorarlar herşeyin fzlası zararlıdır :)
ufak tefek şeyler için ilaç kullanmayı önermem çünkü ilerde ciddi rahatsızlıklarımız olduğu zaman kullandığımız ilaçlar fayda etmeyecektir daimi laç kullanımında belli bir noktadan sonra vucut savunmaya geçiyor ilaç daha emilimi sağlanmadan böbreklerden süzüp atmak için uğraşıyor bu işlem böbreği karaciğeri yoruyor bağışıklık sistemini zayıflatıyor..
bknz:ademtahir. bağışıklık sistemi göçük altında :D
selam-in aleyküm:D
bayramda yaseminin elini öpecez bize harçlik verecek sonra fiat bayisine gidecez harçliklarimizla araba alacaz :D:D
evet ve her bayram araba almak istiyor fırlama. Keşke o kadar kolay olsa :D Bu bayram evo öbür bayramda esse esse alırdım :D :D
Fiat harçliklarimiza da göz dikti hayirlisi :D:D
ben ona yapacağımı biliyorum düzeltecem:)
yasemin harçlık niyetine bir tokat verebilir sana :D
yasemin çok zengin gösteriyorsun demekki bu da ayrı bir güzellik bence herkeze nasip olmaz kıymetini bil :D