günaydın adem abi
günaydın deniz abi
günaydın eser abi
günaydın jass abla
günaydın forum sakinleri :)
Printable View
günaydın adem abi
günaydın deniz abi
günaydın eser abi
günaydın jass abla
günaydın forum sakinleri :)
günaydin gençler yaşlilar orta yaşlilar bebeler :D
kenyadan adamlar cogaldi yandik tas yagacak foruma :D:D
Günaydın arkadaşlar.
Estafurullah Abi o nasıl söz öyle. Burdayım ama yazılara dahil olmuyorum anlamında söyledim. Sen burda en iyi görenlerden Top 10dasın şüphen olmasın..
arada uğra böyle pek boş bırakma buraları...lastiklerini keserim :D :D :D
Günaydın Murat, Mert ;)
Bu arada Adem eğer köpek almayı düşünüyorsan iklim koşulları gereği etkilenmeyecek bir köpek almalısın. St.Bernard veya Hussky cinsi köpekler için sürekli iklim aşıları yapılması gerekli. Köpeğin mama ile yetiştirilmesi de evde siz yemek yerken rahat kalmanızı sağlar. Masadan uzak tutmanın tek yolu bu. Bilginize :)
yasemin st bernard dan bahsediyoruz mama ile beslesem 7/24 çalışmam lazım koca boğaz doyarmı :D
evin içinde beslemem zaten bahçede takılsın mangal yaksın rakı açsın keyfine baksın :D
Günaydın arkadaşlar...
haci abi bizim mahalledeki köpegi al kurtar bizi sevaptir :D:D
orçunum günaydın hoşgeldin patronsun maşallah bu günlerde içtimalara geç kalıyorsun eser yok sayıyor böyle giderse bölük komutanına bildirip firar verecek haberin olsun :D :D D:
onurcum o sizin mahalledeki köpek niye sabaha kadar tuhaf sesler çıkarıyor merak ettim acaba biri bişeymi yapıyormu yanlış anlama sakın senin mahalle olunca böyle düşündüm :D :D D:
Napayım be adem abi... İzinde olunca anca kalkıyorum... Eser beni yok sayıyor ama hiç aktif konularla ilgilenmiyor sağolsun... 2 gün önce ona bazı şeyler sordum hala cevap yazmamış... :D:D Eser duy sesimide ilgilen bizimle :D:D
eser'in lastiklerini keseriz bak :D
onur faturaları kes evrakları işle patronuna selam söyle :D :D :D
Kolay gelsin onurcum...
herkese selamlar arkadaşlar...
güne aksi başladım, umarım böyle devam etmez. :(
Günaydın özlem hoşgeldin... Sıkmayın bukadar canınızı naparsanız kendinize yaparsınız...