Hoşgeldin özlem.
Benden sonra gelen arkadaşlara günaydın..
Nasıl başlarsan öğle gider derler ama umarım senin günün başladığının tam tersi biter. herşeyi mesai saati bittikten sonra resetlemeliyiz. mesai saatlerindeki tavan yapan sinir ve sitreslerimizede bağışıklık kazanmak zorundayız. Hiçbir şey sağlığımızdan ve bizden önemli değil..
günaydınlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Günaydın fırat hoşgeldin...
k@pl@n murat abime sonuna kadar katılıyorum.. ama uygulayabiliyormuyum.. hayır...
hepinize teşekkürler arkadaşlar ancak
gerçekten çıldırmak üzereyim. bayram sonrası
çoook önemli bir denetim var ve benim için
ciddi önem taşıyan bir grup mail folder ını
mailbox ımda bulamıyorum. I T back-up lara
bakıyor ancak, çıkmazsa bittiğimin garantisidir![]()
çıkar özlem merak etme bir yerlerdedir... ** bulur inşallah...
silinmiştir o garanti :****(
bilgi işlemler bulabiliyor.. geri döndürme şansları var...
Sıkma canını mutlaka çıkar bir yerden. Bir ay öncede benim ofisteki pc hdd yandı. İçindeki herşeyin gittiğini düşünürken otomatik yedekleme sistemi sayesinde %95 bilgi geri geldi. Senin dosyalarda sorunsuz gelecek.
İnşallah geri gelirde hem üzülmekten kurtulursun hemde işlerin arap saçına dönmez...
çıkmasını canı gönülden umut ediyorum.
300 mailden oluşan bir folder![]()
Artık teknoloji çok ileride. Bozulan HDD'leri ilk alındığı güne bile döndürebilen firmalar var. Silinen bilgileri yerine getiriyorlar. İçeriğindeki bilginin önemine göre de aldıkları ücretler değişiyor. İstanbul'da bunu yapan bir firmanın 1.500 - 2.000 $ gibi rakamdan başlayan ücretlere yaptıklarını duydum.
özlem affına sığınarak soruyorum kendi özel mail adresinmi şirket mail adresinmi ? Şirket mail adresinse onların ana serverlarında maillerin depolandığı bir yer olmalı... Sen outlook kullanıyorsan eyer oradan silindiyse ana serverda duruyordur maillerin garanti yani... Dualarımız seninle...
orçun bende şirkette outlook kullanıyorum.. ama malesef outlooktan sildiğim mesajlar serverdan da siliniyor... ben böyle biliyorum.. hatta denedim...
adem abi nerede ya.. onurla hiç uğraşmıyor... bugün...
Eser, o tamamen sizin server ayarlarınız ile ilgili. Bizim şirkettekiler de 3 ay sonra silinecek şekilde ayarlanmış.
Ben evde de outlook kullanıyorum superonline mail adresim outlooktan sildiğim superonline sayfasından mail adresime girdiğimde hala durduklarını gördüm ondan öyle dedim...
valla herhalde öyle.. ben pek anlamam bu işlerden ben de gördüğümü söyledim...
İnşallah özlemin sorunu çözülürde...
geçmiş olsun dostum..inş. problem olmaz işlerin yoluna girer..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri