Günaydın arkadaşlar..Ne tadım ne keyfim var
Öldürecek adam arıyorum![]()
Günaydın arkadaşlar..Ne tadım ne keyfim var
Öldürecek adam arıyorum![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
haydaaaaa...... adam bir geldi pir geldi...
sen böyle karamsar değildin deniz..?
ok.
ismi ve adresi özelden atıyorum. Mailinede resmi gönderdim...
Abi daha ne olsun yaa
jasmın dıyo senın bu kadınlarla ne alıp veremedıgın var dıye..
Benim bir kızım var annesıyle ayrıyız kendı kayserıde kızımda orda 8 yasında fakatt ben kanunun butun olanaklarını kullanarak görmeye çalıştıgım kızımı her seferınde kaçırıyor benden ve ben bısey yapamıyorum..5 yıl oldu abı ya dile kolay görmeyeli![]()
arkadaşım zor durum anlıyorum ama şöylede bişey var sen metanetli olmak zorundasın sen bir babasın duruşunla konuşmalarınla dimdik olmalısın hayattan vazgeçmek gibi bir lüksün olamaz öyle baside indirgeme hiç bir şeyi..inanki herkezin bir çok sıkıntısı var ama dile getiremiyor söyleyemiyor...sanada sabır ve metanet yakışır...
bu konu hakkında yapabileceğim bir şeyde olursa başım gözüm üstüne her zaman yardımcı olurum...
sıkıntı etme..fevri davranma mutlaka bir çözümü vardır..Allah büyük herşeye bir kolaylık verir...
Abi sıkıntısı cok oluyor etmemek elde degıl...Sabırlı bır ınsan olmaktan baska carem yok zaten...Allaha havale edıyorum bunu bana yasattıgı için...
15 dk önce bir teyze geldi 55 li yaşlarda diş hekimine gitmiş röntgeninin falan çekmişler 3 gündür antibiotik kullanıyormuş dişi çekilecekmiş çok korkuyormuş ne yapıyım diye sorar bana bi yardımcı ol der gitmeye korkuyorum der görevimiz sağlık konularında yardımcı olmak ama bu teyzem ne istedi onu anlayamadım zorla gönderdim belamıdır delimidir nedir![]()
kadin hoşlaşmiş demek senden gerekeni yap![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
vallahi iyi olur bi gelinde şu teyzeme bi yardımcı olun
işin garibi teyzemin dişi falanda ağrıyormuş öyle bir sıkıntısı yok..dişçi demişki dişin çok kötü durumda tamamen çürümüş acil çekilmesi lazım ama teyzem korkuyormuş..benden neden böyle bir yardım istedi onu çözemedim henüz![]()
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri