herkese selamlar, iyi haftalar...
Printable View
herkese selamlar, iyi haftalar...
Günaydın Eser
Günaydın Özlem..
selam arkadaşlar nasılsınız
hoşgeldin zafer
ben iyiyim
sen nasılsın?
hoşbulduk adem çalışıyorum işler yogun.. nasıl konya soguk mu?
soğuk ne kelime zafercim buz buz :S
günaydin tünaydin ve de iyi akşamlar forum sakinleri aramizda tek sakin olmayan ne idüğü belirsiz amaçsiz bir o kadan da çaresiz huysuz şişman sakalli enteresan bir kişilik ve tarzi olan forumda arkamdan dedikodumu yapan onur gelicek gelicek diyip beni telefonla arayan onur foruma gel de yaz diyen aa ben şimdi gelir demedim mi bakin geldi diye arayan bir de görüyorsunuz ne kadan da ahlak dişi bir haraket bunlarin hepsine sahip olan ademtahir rumuzlu 35 yaşinda kenya da yaşayan arkadaş hariç tabisi de :D:D
olum sen ne manyak adamsın ya
azıcık düzgün şeyler yaz okuyanlar gerçek zannedecek senin yüzünden herkes benide sen gibi birisi olduğumu düşünecekler azıcık efendi ol artık
bugün gelen çok oturuyor foruma da bakamadım .. adem burası soguk degil ama hava kapalı.. iyi soguklar geliyormui. istanbula kar yagarsa zaten solugu bizim burda alır..
ademcim valla boş oturuyorlar genelde muhabbet :)
hiç duymadım deniz merkezde olmuştur büyük ihtimal burda olsa duyardım..
şimdi aradım sordum şöför haricinde 3 kişi ölmüş.. aklimana giderken köprünün orda dereye uçmuşlar. köprü iki araba yanyana dikkatli geçemsi gerkecek kadar dar, aşırı hız varmış anladıgım kadarıyla..
bu nasıl pazartesi bilmem ya hiç iş yok bugün millet hafta sonu hastalanmadı herhalde
ben ve diğer arkadaşlar hepimiz şaka yapıyoruz inan buna muhabbet olsun gönüller hoş olsun hesabındayız onurcum
sende bizim dozu geçmesen güzel olur!
Eve gitmek istiyoruummm :(
Daha yenı geldik ne evi yaaa..Çalışmak lazım
Walla bana göre hergun o gunlerden bırı...Artık çalışmak ıstemıyorum evımın kadını şey evımın erkegı olmak ıstıyorum :D
hayırdır abiler mevzu patlak vermiş?