Teşekkr ederim Eser :) dökülüyor da kısa kısa benim yazıları bilyosun başlayacak oturacak bitirecek :) yoksa benim şimdikiler kısa ( kıza ) sözler :D
Printable View
Teşekkr ederim Eser :) dökülüyor da kısa kısa benim yazıları bilyosun başlayacak oturacak bitirecek :) yoksa benim şimdikiler kısa ( kıza ) sözler :D
kısa ama anlamlı ve süper... sen biliyorsun bu işi Erkan..
eee naasıl gidiyor Erkan varmı Özel hayatta bir gelişme...
Tekrardan merhabalar. Bugün buranın maşallahı var ya. Aman nazar değmesin.
Özlem'cim, arkadaşların facebook sayfalarındaki durumlarını oku tatlım. Bu aralar sadece oraya güzel şeyler yazıyorlar.
Adem, sen o ilhamiye söyle bir daha zırt pırt gelmesin öyle :D
buraları yıkılıyoooo....
benim elim değmeyince sohbet olmuyor burada ne mubarek adamım be :D :D :D
yasemin ve özlem bu ilhamiyi elime bir geçirirsem zaten önce ağzını burnunu dağıtacam sonra size havale edecem :D
Lütfen sadece face de kalmasın,
forumu mahrum etmeyin bu güzel paylaşımlardan... :)
Adem o kadan coşku verdik, hala ilhami diyorsun, iki satır yazmıyorsun... :D
Söyeleyecek hiçbir şeyim yok artık. Zira söylemem gerekenleri söyledim tek tek. Talip olmakla tahrip olmak arasındayım şimdi. Sol yanındaki boşluğa TALİP. Hemen ardında kalarak TAHRİP....
Bu sanırım anlatıyor :D
Adem bey şiddetten uzak duruyoruz lütfen. Sen sadece kov ilhamiyi ya da en güzeli görmezden gel. :D :D
Ve Erkan'dan daha öncede çok beğendiğim bir bomba cevap geldi.
Yüreğinize sağlık arkadaşlar.
oy oy oyyy diyerek, bir iki cümlede ben eklemek istiyorum... :)
Meğer ne çok notlar varmış kalemimde sana dair...
Dile gelmeyen, söylenmeyen....
Beynimde durmaksızın konuşan cümleler, en hırçın ve en sakin resimler, takibini etmekte kaleme dökmekte zorlandığım en derin, bilinmez uçurumlar ...
Ya bu filmi devam ettirmek ya da sonlandırmak diye seçimlerimi düşünmeden yaşamakmış en cesur olanı!...
Zaman, mekan kavramı olmadan yaşamakmış en büyük özlemim...
Allah razı olsun ama coşkuyla yetmiyor az biraz hüzün lazım biraz psikopata bağlatın beni :D
bu erkan çok dertli çok :D
yasemincim görmezlikten gelince olmuyor beynimin içine dalıyor :D
dayak şart dayak
ooooooo Özlem'den bir bomba geldi. Tebrik ederim arkadaşım.
Vallahi çok dertliyim ancak aşktan değil işten. Ben bir şey yazacak olsam toplu intihar eylemleri oluşur. O nedenle vazgeçtim :D :D
özlemcim yüreğine sağlık çok güzel olmuş
size özel bişeyler yazacam..
yasemin bizi intihara teşvik etme zaten lehim kaynağıyla duruyoruz sebebimiz olma :D
aman deyim, ne intiharı??? Hiç bişey sizden daha kıymetli değil...
Seviyorum siziiii... :)
Beğenmenize sevindim, yeni yazdığım hikayemden bir parçaydı...
Ben şiir yazamıyorum ama yazdığım hikayelerin arasına böyle şeyler
serpiştiriyorum ya da serpiştirmeye çalışıyorum da diyebiliriz... :)
İnsan Oğluyuz işte. Yenmeyecek Naneyi yemekte Olmayacak Duaya Amin Demekte Üstümüze Yok...
Bir sinir harbiyle yazmıştım :)
Her Hakkım Saklı ! Değil. Her hakkım Haksız Rakabet ürünü, Hakkın rahmetinde.
Canım sıkılınca yazmıştım....
Bir türlü öğrenemedik. 3
K'sını bilmediğimiz bir denklemin orta yerinde bağdaç kurmuş oturuyoruz.
Gelene (K)ısmet deyip (K)ıymet bilmeyip ayrılıkla damgalıyoruz. Ardından
da (K)ader diyoruz. Ne kadar bilinçsiz yaşıyoruz !!!
Küçük bi kelime oyunuydu :)
Her şeyimi Geçmiş zamana yazıyorum şu aralar. Sen benim en yalın halimdin, şimdi elinsin. Ve Di'li geçmiş zamanımsın. Aklıma miras kalan. Gel Di'n, Sev Di'n, Git Di'n
Edebi olsun demiştim :D
İstemem ki bana gelesin. Bilirim ki geri gdersin. İstemem ki beni sevesin, bilirim ki rezil rüsva edersin.
Hobaaa :)
Erkan yüreğine, kalemine sağlık...
Hepsi birbirinden güzel...
erkan döktürüyor maşallah :)
ben medula sistemi için akrostiş yazacam az kaldı :D
sonrada sgk'ya gönderecem
Adem, sanat sanattır, kim için yazdığın önemli değil... :D :D
aslında sanat olsun diye değil yazdıklarımız da misal
çok kızdığınız yada kırıldığınızda yaptığnız şey ya susmak ya avazınız çıktığınca bağırmaktır ama çevrenizde bu halinizi kimse sevmez dinlemez anlamaya bile çalışmaz. O yüzden yaşadıklarımızı bizler kelime oyunlarıyla karşımızdakilere çokda sakin bir şekilde anlatma yolunu seçiyoruz.
" Öylebir sancıdır bu güz mevsimi damarlarımda dolaşan. Ve çorak bir bahçede kuru bir elma ağacının tek dalındaki elmayım, amaçsız. Fırtınan savurur dallarımı, Yere düşüşümün eseri bu sefer Yerçekimi değil " Yar Çekimi " :D