Aslında forumda ızdıvaç konusu olması lazım ...
Printable View
Aslında forumda ızdıvaç konusu olması lazım ...
Günaydın arkadaşlar..
Günaydın başkanım...
Nerelerdesın yahuuu
hoşgeldin murat abi akşamdan kalmasin sanirim :)
Hoşgeldin Murat...
Bugüne has sözlerimiz neler acaba? :)
hangi tekneyi devirdin murat abi dün akşam :D
ben çıkıyorum gençler işlerim var görüşürüz öpüyorum sizi :D
Murat, Zafer ve Özlem hoşgeldiniz.
Adem'cim, Zafer'e talkımı verip salkımı da kendin yemişsin. O kadar flood muhabbetinden sonra flood yapmışsın olmamış bak bu.
Flood, forum kuralları gereğince yasak olduğu için iptali mümkün değildir. Biraz daha özen göstermenizi rica edebilirim ancak. Normal şartlarda cezası var. Ancak şu an da ceza verilmesi gereken o kadar çok konu ve kişi var ki sadece düzelmelerini bekliyoruz sabırla. Zamanın ilaç olduğunu düşünüyoruz olmazsa biz bizzat tedaviyi uygulayacağız :)
Özlem; araba ile ilgili bir gelişme var mı? Çıktı mı fiyat?
Merhaba :)
2006 Model 1.4 Dynamic 5 Kapı 35bin km de
Grande Punto aldım aranıza yeni katıldım.
Yasemin gerekeni açıklamış. Flood yaparsanız daha fazla yer kaplamış olursunuz en iyisi mesajlarınızı düzenle yapıp oradan eklyeceklerinizi ekleyebilirsiniz. böylesi daha iyi olur.
İyidir canım sen nasılsın?
Merhaba,
Aramıza hoşgeldiniz. İsim bilgilerinizi girebilirseniz size hitap etmekte zorlanmayız :)
Tanışma bölümünde açacağız bir konu ile diğer arkadaşlarımızda sizi tanıma fırsatı bulacaktır. Keyifli ve aktif forumlar.
Eser Floodcuları yakalar...
flood yapana flüt veriyolar alsancakta kordonda mendil açip çaliyorsunuz ceza cızzzzzzzzzzzzz :D:D
Hoşbulduk Yasemin'cim...
Malesef dediğim gibi kompresör sizlere ömür,
artık bir hayır gelmez dediler... Fiyat araştırması yapıyorlar.
Parçacıların hepsi farklı fiyatlar vermişler ve uygun olanı arıyolar.
1.000 TL. üzerinde olacağı kesin ama bugün kesinleşecek...
Şimdilik bekliyoruz...
Ben teşekkür ederim. Keyifli forumlar Mert.
Onur, sana özel bir flüt olucak. Bu konuda Adem'den yardım istiyorum. Senin dilinden ancak o anlıyor.
Sen bu cezalara çok takılma mazallah bir yerden sana da vurmasın...
Özlem'cim hayırlısı olsun arkadaşım. Eee parça temin edilene kadar araba onlarda tabi. Bugünü saymazsak 2 gün kaldı. Bayram öncesi verecekler değil mi?