hoşgeldin hacı özlem :D akıllıca dur boykot falan deyip bizi gaza getirme :D
zafer konuyu okuyor şimdi günaydın diyecek bize akşam biralarıda içmiştir anca uyanıp gelmiştir :D
Printable View
hoşgeldin hacı özlem :D akıllıca dur boykot falan deyip bizi gaza getirme :D
zafer konuyu okuyor şimdi günaydın diyecek bize akşam biralarıda içmiştir anca uyanıp gelmiştir :D
günaydın arkadaşlar.. bugun arbaya ne yaptırsam acaba :)
nerden bildin adem müneccim gibi adamsın..
flood yapma zafercim :D
arabaya bira döktümü iskoç arkadaşın :D :D :D
ne yapmim flood ne oluyor?
iskoç viskisi döktü memleketten getirmiş:D
flood aynı kişinin iki tane mesajı (ve ya bir çok mesajı) arka arkaya yazma işi oluyor zafercim :D
iskoç falan deyip bizi kandırıyorsun sürekli kızlarla geziyorum demiyorsun özellikle gelecem resimlerini çekecem iskoç dediğin arkadaşlarınla forumda yayınlacam :D :D :D
Günaydın zafer abi
Günaydın Özlem hanım
tamam flood yapmam.. kusura bakma kardeşim..:)
benim hiç kız diye birşey dedim mi nerden taktın bu konuya ademcim. benim kızlarla filan işim olmaz..:)
günaydın deniz kardeşim .
bak şimdi napacam ben deniz günaydın dedi ben yazarken. ben cevap veremiyorum flood mu ne olacak diye adem ayıp olmaz mı cevap vermince. birinin yazmasını beklemem gerkiyor.
flood konusuna ben niye kızıyım zafercim dilediğin kadar yapabilirsin benim açımdan problem yok sadece forum kuralı olduğu için söyledim :D
akşamları arabada niye bira içesin erkeklerle zafercim bizi kandırma söyle düzgünce kızlarla geziyorum takılıyorum diye yaz abicim kendini sıkıntıya sokma saklama bizden biz kardeşiz :D
9 gün pijama terliksin hayat sana kebab zaten :D
böyle durumlarda mesaj düzeltme yapıyorsun yazıyorsun zafercim aynı şu an benim bu mesaja yaptığım gibi :D
tabi bende beceremedim şimdi flood oldu :D :D :D
ayy hayat çok zor... :D :D
ademcim seni yakın zamanda evlendirecem:) yoksa sen benide günaha sokacan :) bir adama kırk defa dersen olurmuş sen otuzdokuzdasın :D
akıllı ol seni yerim :D
flood sana ser olsun konuyu modarötör arkadaşlarımıza soralım bi :D
aklım gönlüm kalbim ciğerim dalağım her yerim boş sildim geçmişi geleceğe bakıyorum ama bu defada benim gördüklerim beni görmüyor beni görenleri ben görmüyorum karışık bir durum :S