selamın aleyküm millet....
özlem senin oğlan seni arabasız bırakmaz sıkıntılanma hemen gönderir![]()
selamın aleyküm millet....
aleyküm selam hacı eser
hoşgeldin nerelerdesin
ve aleyküme selam dost![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
PUNTO ALDIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM!!!
17.09.2008 tarihinde İZMİR Enrico Aliberti servisinden tam 25.000 tl vererek grande punto 2009 modeli sıfır bir araç aldım.daha öncede kullandığım araba fıat palıo olduğu tercihimi yine fıatdan yana kullandım ama hata yapmışım.aracın 10.000 km bakımını yetkili serviste yaptırdıktan sonra 26.000 km de debriyaj takımını değiştirmek zorunda kaldım.normalde 80.000-100.000 km de değişen debriyaj balatası benim sıfır arabamda 26.000 km de gitmişti.hemde tatil dönüşü edirne -keşan yolu üzerinde ve bir pazar günü.yedek parça edirnede bulunamadığı için izmirden getirtmek zorunda kaldık.yolda kaldığınızamı yanarsınız tatilinizin zehir olduğunamı, paranızamı yoksa sıfır aracın böyle arıza çıkartmasına mı?Aracı İzmire getirdikten sonra tüm debriyaj takımı değiştiği gibi kullanıcı hatası deyip garanti kapsamınada alınmamıştır.Ama durun daha bitmedi.aracın 30.500 km birde aküsü bitti.yine yolda kaldım hemde bir cmt günü akşamı.aracı servise götürdüm.sorunu anlattığımda da bana söylenen ‘’sizin şansınız böle ;bu araçların fabrika çıkışları böyle’’.Müşteriler olarak sıfır araç alırken kumar mı oynuyoruz ki şanstan bahsediyosunuz siz.140. tl ödeyerek arabanın aküsünü değiştirdim.Reklamınızda olduğu gibi fazlasını yaşamak için grande punto diye bir sloganınız varya benimkisi gerçekten fazlası oldu.Artık işyerimden izin almaya çekiniyorum.herkes bana ‘’sen sıfır araç almamışmıydın ‘’diyor.ve bende herkese kesinlikle fıat punto almayın diye tavsiyede bulunuyorum.
Hoşgeldin, Eser...
Onur bonkörlüğüne teşekkür ederim, keşke herkes senin gibi olsa.
Düşünmen yeter, sağol...![]()
bu yeliz kim la çildirmiş haşa tövbe![]()
Sanırım siz çok kullanan bır ınsansınız arabanızı ...istanbulda yokmuymus balata edırnede tekırdagda çorludada taaa izmirden getırttınız enteresan geldi...
Akü durduk yere bıtmez ..mutlaka açık bırseyler unutmussunuzdur...
Evet şans mutlaka yanınızda olması gereken bır husus
Ayrıca sankı karalama kampanyası gıbı davranmanızıda sızın gıbı bır bayana yakısmadıgını belırtmek ısterım..
I ' m c a p u l i n g . . .
yeliz hanım 1. önce kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız
2. keşke önce aracınız hayırlı olsun diyebilseydik..
3. bu şikayetleriniz konu yeri sohbet içi değil genel kürsüde konu açabilirsiniz
4. üzüldüm böyle olmasına geçmiş olsun..
isyankar bu kız![]()
tanışma bölümünde kendinizi tanıtsaydınız dah iyi olurdu.
Yeliz hanım Debriyaj takımıın değiştirilmesi 26.000 km olabileceği gibi 100.000 de olabilirdir. bu birazda kullanımla alakalı bu araç 10.000 km de olsa servsi bunu garantiden değiştirmez.
Akü de biterbilir. gayet normal. aracınınızın arızaları hep olabilecek arızalar. akü bitemsi ve ya debriyaj takımı değişmesi bu kadar da arabayı kötüleyecek vahim bir durum olduğuna katılmıyorum.
saygıdeğer arkadaşlarım bunu her zaman söylüyorum ve yine söyleyeceğim benim arabam 2008 model 63547 km'de (en son bu sabahki km) arabamda ne arıza ne sorun ne tıkırtı hiç bişey yok çok şükür...
akü işine gelecek olursak benim aküde öldü hatta hatırlarsanız akü 2 yılda nasıl ölür diye konu açmıştım akü için arabayı kötülemedim çünkü arabanın aküyle alakası yok insanlar foruma girmiyor hiç araçların için en ufak katkıları yok bakmışın bir anda biri geliyor arabalarımızı kötüleyip gidiyor BENİM ARABAMI KÖTÜLEMEYİN KARDEŞİM...
Makyaj lambasını açık unutmuusnuzdur o yuzden bıtmıstır akünüz...
Ayagınızı debrıyajdan cekersenız balatanız bıtmez...
I ' m c a p u l i n g . . .
ayagini debriyajina göre uzat sorun kalmaz
Ayrıca debriyaj arızası gerçekten kullanımla çok alakalıdır...
Bu sadece bizim araçlarımıza has bir durum değil, sıfır olarak aldığı golf sahibi bir
arkadaşımında 25.000 km de debriyajı bitti ve kullanıcı hatası denildi.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri