Emekli olduktan sonra ınsan gıbı yasamak için eger fırsatmız olursa emeklılıgı dusunebılırız...
Eğerkı şu halimizden daha beter olacaksak ben ıstemıyorum emekli olmak...
Allah herkese emeklilik nasip etsin 1 sene falan iyide sonra biraz garipleşiyo insan bi meşgale lazım bi şeyler üretmek lazım ben sadece tüketiyomuş gibi hissediyom kendimi bi üretimim yok yani
İnsanLarda GüzeL OLan Yüzdür , Yüzde GüzeL OLan Gözdür.. Ama İnsanı İnsan Yapan AsLında Ağızdan Çıkan Sözdür.! Hz MEVLANA
Emekli olduktan sonra ınsan gıbı yasamak için eger fırsatmız olursa emeklılıgı dusunebılırız...
Eğerkı şu halimizden daha beter olacaksak ben ıstemıyorum emekli olmak...
I ' m c a p u l i n g . . .
erdal abi ben bi emekli oluyum hiç vakit yetmeyecek bana sürekli gezecem![]()
ben sizi biraz bunalmış, çökmüş, gelecekten endişeli gördüm arkadaşlar.
çok kısa süre ayrı kaldık böyle oldunuz. ne olmuş size kardeşlerim.
muratcım ben memnunum hayatımdan çok şükür
sağlık yerinde olsun gerisi önemsiz benim için..
ne güzel Adem. gerçekten öğle. hayatta sağlık olduktan sonra bir şeyi elde etmek etmemek , elde ettiğinle mutlu olmak olmamak, huzur yakalamak , huzurlu kalmak hep bizlere kalmış ... ama ilk önce sağlık...
abicim ben çok iyi bilenlerdenim sağlığın değeri o yüzden ben mutlu olmayı biliyorum küçük şeyler büyük mutluluk veriyor para için falan kendimizi üzmeye yıpratmaya gerek yok yiyecek ekmeğimiz olsun kimseye muhtaç olmayalım sağlımızda yerinde olsun gerisini salla gitsin![]()
@hoşgeldin murat abi
@özlem sen benden daha kölesin
@ademcim herkese ceza veriyosun ayiptir günahkar![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
sevdiğim insanları ceza veririm tabi o cezada sevgiden şekerim anladın sen bunu![]()
sağol arkadaşım. torbada ne kadar pozitif kaldı bilinmez ama belki negatiflerin arasında buluruz bir kaç tane. yarın için söz vermiyorum ama her zamanki gibi Nasip diyelim...
Sağol onur teşekkür ederim.
Şimdi ne demeli bilmiyorum adem. sev benimi demeliyim sevme mi?
muratcım sen korkma hiç hatta onur kardeşim hariç kimse korkmasın
hepinizi seviyorum ben can-ı gönülden
yaşamak için evo şart erdal abi![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri