adamdan bana yer kalmamış![]()
Abi aynı işyerınde degılız o karşıda yanı benım karşımda işyerını acıklamayım ...Yanıma gelıyo bazen bende olm gır bazen gorun dıyorum ...
Ayrıca bızım ıp lerımız degısken sen nasıl anlıyosun merak ettım ve ben hıc kımseyı boyle arastırma geregıde duymadım..
Bana ınanmayanlar vardı acaba casusmu puntyosu yokmu gıbılerınden mert arkadasımızı gorevlendırmısler geldı gordu resım cektı artık yuzun ak deniz dedı anlammaıstım ılk basta ama sımdı daha ıyı anlıyorum...
I ' m c a p u l i n g . . .
sana demiştim adem abiyle pek takilma diye evoyu da satarsin yakinda sen zafer abibaşina gelecek var
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
deniz bende kimseyi araştırma gereği duymadım ama burda alenen görünüce IP ler yapacak bişey yok görünen köy klavuz istemez müsade ette bazı şeyleri görelim bizde çayda çıra oynacak yaşı geçtik bilya boncuk oynamayı bırakalıda 25 yıl oldu..
ayrıca senin bankanın karakol olduğunu bilmiyordum ve çalıştığın banka hangi banka bilmiyorum ama öyle lakait bir banka nasıl olur bilemem müdüre boşuna maaş vermesinler dışardan her hangi biri gelipte benim iş yerimdeki pc ye oturursa oturanıda oturtanıda ben oturturum o pc ye...
lütfen gerçekci olalım çocuk değiliz...
Ben dıyecegımı sana pm attım..Begenen alır begenmeyen almaz...Benı sorgulamakta kımseye dusmez herkes işine baksın...
I ' m c a p u l i n g . . .
selammmm
a.selam mert..
onur baktım bu daha güzel![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri