haklısın, başka çare kalmıyor bize Gülay.
evet abi ya varmış ta biz bilmiyormuşuz, Gülay forum da ilk olmak istemez misin bu konuda ? :D
Printable View
hatta evin girişinde doğalgaz saatinden önce gizli bir uç çıkarıp beleşten dolum yapıp höyyttt yardır mürsel 7/24 piyasa :D :D :D
arkadaşlar korkmayın bişey olmaz korkularınızın üstüne gidin en fazla arabanız patlar :D :D :D
Günaydın... Millet... nasılsınız...
Günaydın Eser,Günaydın Arkadaşlar....
cümleten günaydın
Günaydın forum, nasılsınız? :)
hoşgeldin eser gülay ben iyiyim siz nasılsınız
İyilik arkadaşlar.. nasıl gidiyor...
Teşekkürler adem ben de iyiyim, arabanın panjurlarını boyatayım diyorum :)
ohhh valla ne güzel servis elinde arabayı yaptır dur :D
panjuru boyatıyım derken?
plakalık falan ortayı siyahmı yapcan?
günaydın arkadaşlar
https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:...mJoGQReNfw&t=1
yok dynamic puntolar gibi krom görünümlü olucak:D
Günaydın Zafer..
günaydın zafer h.g. kardeş
gülay farklı bişey olacak gibi senin dediğin herhalde yaptırda görelim panjurları söker göndeririz sana :D
tşkler gülay ve adem.. nasılsınız, bana bugün servis yolu göründü bobin gelmiş gideyimde degiştirsinler...
zafer yakında arabayı sıfırdan değiştireceksin :D
alıştım artık ademcim, servise yakın bir yerden ev tutmayı düşünüyorum. böyle git gel zor oluyor:D
zafer en doğrusunu düşünmüşün kardeşim kendini sıkıntıya sokma servisin karşısından tut evi ohh mis gibi sabah bırakırsın akşam alırsın :D
gülay sendede ilginç fikirler var boş durmuyor bişeyler düşünüyorsun :)
boyattır zaten beğenmezsen eski haline geri getirirsin senin için problem değil bu işler ben senin yerinde olsam her gün bişeyler yaptırırım :D
sen kırılacak biri değilsin ki niye kırsınlar eğer kıran olursada azıcık at evladıdır :D
Son halinin resimlerini eklerim buraya da :) fikrinizi aliim beğenmezsek siyaha boyarız:D
bekliyoruz gülay
akşama hazır olur heralde :)
Adem abi bir oradasın bir burda.. biri seni durdursun bu ne hız...
bi nerdeyim bi nerdeyim eser :D
bu arabada birde facedeyim aynı zamanda msnden yazanlarada cvp veriyorum :D
hodri meydan kapışma budur, sabah sohbetleri face ve msn...
yetişiyorum çok şükür boşluk kalırsa arada gazete okuyorum hiç boş durmuyorum yani esercim full çalışıyorum :D
şu tamponlara folyo yaptıran var mı acaba nasıl oluyor bnm aracım beyaz evo sky dome ama tamponlar ınanılmaz rahatsız edıyor folyo yaptıran varsa bana yardımcı olabılır mı aranıza daha yenı katıldım lutfen dıslamayın cvp verırsenız cok sevınırım herkeze sımdıden tesekkur ederım
tünaydınlar
iyi çalışmalar, bol kazançlar.
keyifler yerinde olsun diyelim,
@ Zafer abi bu son servis olsun artık :D
@ Gülay değişiklik iyidir, güzel olur bence,
sonucu görelim ama, yorum yaparız :)
Bir projem daha var :) o da deri direksiyon kaplama ama dikişleri kırmızı olucak ;)
@FIRAT belki işine yarar, incele istersen https://forum.grandepuntotr.com/gors...n-kaplama.html
gülay moderatör gibisin maşallah :D :D
herkese selamlar...