dizel ile lpg arasında fark yok taktırıverin tüpleri bağaja atın mutfak tüplerini mis gibi![]()
![]()
![]()
Ya ciddi ciddi düşünmeye başladım ben bu işiGezmem sanıyordum arabayı ilk aldığımda, şimdiden 7000 lerde.. ağustostan bu yana verdiğim benzin parasını hesaplamak istemiyorum. 8-8,5lt yaktığını düşününce içim bi tuhaf oluyor
![]()
evdeki doğlagazladan dolum yapsanız olmuyormu ucuz olmazmı![]()
yok yaww dalga geçmiyom gerçekten olmazmı öyle evdeki doğalgaz borusuna bi pompa ucu takılsa ordan dolsa yavaş yavaş ucuz olur doğalgaz olunca yanmıyormu yksa![]()
abi onu da kesin denemişlerdir bizimkiler
tutsaydı çıkardı haberlerde falan,
lpg şart oldu bize![]()
Güvenli olup olmadığı konusundaki endişelerimi yenersem hiç düşünmiycem Alper...
aslında benim güvenlik konusunda çok endişem kalmadı,
ama asıl korkum lpg'den sonra eski aracımda yaşadığım sorunları yaşamak,
bir de zaten küçük olan bagajın daha da küçüleceği fikri hoşuma gitmiyor![]()
arkadaşlar işin espirisi bir yanada gerçekten olmuyormu ki acaba bunu bir bilene soralım olmuyorsa niye olmuyor farkı nedir öğrenmiş oluruz doğalgaz daha iyi olur hem tertemizce kuvvetlice yanar ver gitsin gazı![]()
gülay bu konuda senden bilgi istiyorum lütfen![]()
Simit depo diye tabir edilen yuvarlak depolar bizim işimizi görür 400km kadar yol yapıyormuş. Stepneyi çıkarıp oraya koymak lazım. Lastik patlarsa da bunun için de çözümler var biliyorsun..
Vallahi sana yılın projesi ödülünü vermeyecek insan tanımıyorum![]()
arkadaşlar şimdi araştırdım netten bir çok bilgi var bununla alakalı
bursa'da deneniyormuş koş gülay hemen taktır
Her geçen zamlanan akaryakıt fiyatlarının ardından, benzinli araçlar için tasarruf amaçlı kullanıma başlanan LPG`ye alternatif olarak şimdi de doğalgaz kullanımına geçildi. Daha önceden İstanbul`da trafiğe giren doğalgazlı araçlar artık Bursa trafiğinde de olacak. 29 Temmuz 2010 Perşembe 04:00 tarihinde eklendi.
2.273 kez okundu.
ENHAR GÜNEŞ
Bursa`da faaliyet gösteren Yönel Otogaz tarafından ilk kez bir ticari taksiye uygulanan doğalgaz dönüşümü, özellikle taksici ve dolmuşçu esnafı için önemli ölçüde tasarruf sağlıyor. Dönüşümü gerçekleştiren Yönel Otogaz firmasının sahibi Mehmet Yönel, “Benzinin çok fazla zamlanmasının ardından LPG dönüşümünü Bursa`da yıllar önce başlatmıştık. Daha sonra benzine göre yüzde 50 oranında tasarruf sağlayan LPG sayesinde araç sahipleri biraz olsun rahatlamışlardı. Şimdi de LPG`ye yüzde 50 oranında tasarruf sağlayan doğalgaz dönüşümünü gerçekleştirdik. Bir ticari takside uygulanmaya başladı. Aracın performansında herhangi bir azalma olmadığı gibi, az paraya çok yol alma iddiamız da gerçekleşmiş oldu” diye konuştu.
Doğalgaz dolum istasyonunu şuan için sadece Gürsu`da bulunduğunu ifade eden Mehmet Yönel, “Şuan için zaten bir araçta test yapıyoruz. Gayet olumlu sonuçlar aldık. Gaz firmalarıyla da görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda önemli mesafe aldık. Çok yakın zamanda şehir merkezindeki gaz istasyonlarında dolum yapılacak. Hemen akabinde de öncelikle şoför esnafı için doğalgaz dönüşümleri hızla artacaktır. Doğalgazın LPG`ye göre daha güvenli olduğunu herkesin bilmesini isteriz. Bu konuda oluşabilecek tereddütlerin giderilmesi gerekiyor” dedi.
alperim evde doldurmak lazım yoksa olmaz mutfaktan verecen ayarı![]()
![]()
![]()
ben bekliim o zaman biraz daha![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri