Printable View
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı ben orda değilim ama niye öyle yağmur yağarki :D kesin aklindan geçirdin o bile yetiyor :D Alıntı: ozdem Nickli Üyeden Alıntı yazııııkk :D :D sağol canım benim :D:D
Daha beter ol :D
Alıntı: Kriminal Nickli Üyeden Alıntı Daha beter ol :D senin kadan beter olamam :D
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı kesin aklindan geçirdin o bile yetiyor :D sağol canım benim :D:D adım yeter düşüncem ile izmiri yerle bir ederim :D
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı adım yeter düşüncem ile izmiri yerle bir ederim :D tamam şimarma :D
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı tamam şimarma :D getirtme beni oraya :D
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı getirtme beni oraya :D gel gel keçi sakalini özledim :D
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı gel gel keçi sakalini özledim :D özlemek güzeldir özleniyorsa özlenen :D
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı özlemek güzeldir özleniyorsa özlenen :D şimarma dedim :Dçok özlem kullandik sağliğa zararli :D:D
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı şimarma dedim :Dçok özlem kullandik sağliğa zararli :D:D şımartma dedim :D özlem benim canım kardeşim..
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı şımartma dedim :D özlem benim canım kardeşim.. senin ..... noldu harbi?unuttuk biz onu :D
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı şımartma dedim :D özlem benim canım kardeşim.. Sağol dostum... Eskişehir' den kaçtı ama kısmetse Konya' da yakarız :D :D
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı senin kadan beter olamam :D Beterın beterı var be dostum..!!!!
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı senin ..... noldu harbi?unuttuk biz onu :D sen beni unutacan bu gidişle :D Alıntı: ozdem Nickli Üyeden Alıntı Sağol dostum... Eskişehir' den kaçtı ama kısmetse Konya' da yakarız :D :D plan porağram yapalım :D
Alıntı: ademtahir Nickli Üyeden Alıntı sen beni unutacan bu gidişle :D plan porağram yapalım :D tamam çaktırma, şimdi yine gelmez yoksa :D :D
Alıntı: ozdem Nickli Üyeden Alıntı tamam çaktırma, şimdi yine gelmez yoksa :D :D bu sefer istanbula gelip ben seni yakacam :D
Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı bu sefer istanbula gelip ben seni yakacam :D ha ha haaaa.... ayy ilahi sen, cidden hiç güleceğim yoktu. Adem sen de duydun mu espriyiii... :D :D
İStanbul istanbul olaı böyle yangın gormeyecek desenıze
bu sefer cidden çok pis planim var :D
Alıntı: ozdem Nickli Üyeden Alıntı ha ha haaaa.... ayy ilahi sen, cidden hiç güleceğim yoktu. Adem sen de duydun mu espriyiii... :D :D ses etme hiç konuşsun şimdilik :D Alıntı: evolodi Nickli Üyeden Alıntı bu sefer cidden çok pis planim var :D gördüm planlarını :D