Günaydınlar ... Gönlünüzce bir gün olsun bu gün.
Printable View
Günaydınlar ... Gönlünüzce bir gün olsun bu gün.
günaydın gurur abi hşgeldin
günaydın Gurur abi seninde herşey gönlünce olsun...
Şehrinizde hava nasıl arkadaşlar? Ankara da kasvetli bir hava var insanın ruhu daralıyor.Şeytan diyor vur kafayı yat.
abi bizim burası yağmurlu:S sanayiye gidecektim far kaşlarını yapıştıracaktım hava böyle olunca gitmedim.
Valla canım hiçbişey istemiyo hepinizin yerine ben yatarım gari... :D:D
yatmakta güzel bişey olsa gerek :D
benim işim olmasada sabah 7:30 dedimi ayaktayım sanki içimde çalar saat var :D
yat gari abi.. iyi istirahatler...
valla geçen pazartesiden bu yana hergün 05:00 sularında uyanıyorum.. sonra 06:40' a kadar uyanık yatıyorum.. sonra işe geliyorum.. anlamadım her sabah niye aynı saatte uyandığımı.. acaba stres mi, heyacan mı, korku mu.. anlamadım gitti...
benimki alışkanlıktan mütevellit:)
ama seninki normaldir esrcim düğün yaklaşıyor telaşe çok kafanda bin bir türlü bişeyler vardır ondan uykuların kaçıyordur..
heyecanlıyım ama.. uykularım neden kaçıyor anlamadım..
esercim çak bir tane ilaç pamuk gibi olursun mışıl mışıl uyursun eve hırsız girse haberin olmaz :D
hangi ilaç özleden atsana ismini... sabah kalkamazsak birde işe geç kalırsak.. arabayıda sattım..
tmm canım atıyım...kalkarsın bişey olmaz..arabayı kaç beş liraya sattın ?
günaydın arkadaşlar.
günaydın abiler nasılsınız
sağol abi. iyilik ne olsun... devam ediyoruz koşuşturmaya... maratonun sonunda beni bekleyen kişi için yıllarca koşarım abi... çok sağol...
sağol Mert... geçmiş olsun.. allah daha kötüsünden korusun. babanda bir şey yok değil mi.?