Ben sabah evden çıkmadan hazırlayıp, termosa koymayı planlıyorum. Keyfim kaçarsa hemen destek alayım. Beraber tüketiriz bacım![]()
tamamdır, bi karışım da ben yapıp hemen içiyorum![]()
Ben sabah evden çıkmadan hazırlayıp, termosa koymayı planlıyorum. Keyfim kaçarsa hemen destek alayım. Beraber tüketiriz bacım![]()
Tabisi de. Bunun da ekspresko gibi sıcak içildiğini unutmamak lazım. Ne dmişler işleyen demir şıngırdar.![]()
selam abilerim ablalarım hasta olmuşum öğlen 1den beri yatıyorum havalar bozdu bizi
Geçmiş olsun koçum benım
I ' m c a p u l i n g . . .
saol abi bugün okula giderken sucuk gibi ıslandık eve zor attım kendimi
Sanırsam salgın, bende şirket doktoruna göründüm.
Hemen antibiyotiğe başlattı. Vitamin falan Allah ne verdiyse
sabaha kadar dayarım artık, Allah' ın izniyle bişey kalmaz...
Eskişehir de idare etsin yeter, dönüşte tüm hafta nasılsa izinli olucam bol
bol dinlenirim...
Dün birşeyim yoktu. Akşamki buluşma dönüşü araba gidene kadar çok üşüdüm. Gece evde epey bir keyfim kaçtı. Şimdi daha da kötü. Anında perte çıktım ya.Bana augmentin 1000lik, ağrıkesici-ateşdürücü bir ilaç, bir boğaz birde burun spreyi verdi.![]()
Sende ilaçlarını aksatmadan iç Özlem. Aman daha kötü olmasın sonra.
Mert, P.tesini bekleme bence daha kötü olabilirsin. Yarın imkanın varsa git doktora.
abla şuan ilaç içiyorum zaten anneannem sağolsun emekli doktor olunca yardımcı oluyor doktora gerek kalmıyor
çocuk gibi şurup yazdırmış,maymun edici antibiyotikler,soğuk algınlıkları,boğaz için sprey baya birşey yazdırmış içiyoruz bakalım
Ne güzel. Benim anneannemin doktor olmasından şikayetçi olmazdım ben![]()
şikayetçi değilim yaw sağlık ocağında sıra beklemekten kurtarıyor bizi çarşıya çıktığındada ilaçları alıyor geliyor![]()
hadi arkadaşlar ben artık kaçar...
yarın sağ salim görüşmek dileğiyle, herkese kazasız belasız yolculuklar...
günaydın jass abla
hayırlı haftalar
Günaydın Mert'cim. Sanada iyi haftalar.
selamlar herkese...
Jass dün erkenden uyumuşum 11 de gönderdiğin mesajını sabah 5 te okudum.. cevap yazmadım uyandırmayayım diye... bu sabah da 5 de uyanma sırası bendeydi herhalde...
yorgunluk hat safada akşam eve girmemle birlikte uyumam bir oldu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri