iyi geceler kardeşim
iyi geceler kardeşim
ne güzel işte, sizde bu durumun keyfini çıkarın
hepsi hikaye, önemli olan sevginiz, mutluluğunuz...
sevginizin değerini bunlar ölçmez ki...
şimdi düşünüyorum da eşim bana öyle teklif bile etmedi.
nikah işlemleri için gerekli evrakları mail attı bana,
bu hafta hazırla haftaya belediye ye gidicem dedi bende
hazırladım öyle
Kasma bu kadar kendini Eser. Sonuçta sen düzgün bir teklif yapamasanda, kelimeler boğazında düğümlensede panik yapma. Yüzüğü koy önüne o anlar zaten. Sonra rahatladığında yavaş yavaş söylersin
Özlem, sizinki de epey bir komikmiş yahu. Enişte teknolojiyi kullanarak evlenme teklifi yapmış daha ne. Hem hızlı hemde rahat
Konu JASMINE tarafından (21/08/2010 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.
Bende çıkıyorum. İyi geceler. Allah rahatlık versin. Hayırlı sahurlar .
Size de iyi geceler, görüşürüz...
Bende Diyorum Millet Nerde
geç kaldın
Ramazan Davulcusuyla Aynı Dakikada Gelebildim )) Çay Çay Mahvoldum Arkadaşta ) Sıfır Uyku İle Aranızdayım
davul çalıyor mu hala?
ben bu sene hiç duymadım henüz
Valla Ben Alanyada Bile Duydum Hatta ŞAşırdım ) İftardada Ses Bombası Atıyorlar DD
sahur zamanı ben kaçtım, iyi geceler...
sayın,saygıdeğer,değerli,kıymetli operatormurat abicim 3.30 da yokla diyorsun tel kapalı bana kızı dinletmek içinmi kapatıyosun yahu
iyi akşamlar bakıyorumda bu akşamda kimse yok
iyi gecelerrrr kimseee yoookkkmuuuuuu
Mert, şu anda maç kritiği yapılıyor
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri