bu soruyu bana soran kıza cevabım araba olur..dua etsin başka şeylerle ilgilenmiyorum..erkeklerin üzerine çok geliyorlar bazen saçma sapan konularla..zaten insanın iki hanımı var derlerbiri eşi dieri arabası..
![]()
bu soruyu bana soran kıza cevabım araba olur..dua etsin başka şeylerle ilgilenmiyorum..erkeklerin üzerine çok geliyorlar bazen saçma sapan konularla..zaten insanın iki hanımı var derlerbiri eşi dieri arabası..
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Eser, herkesin yeri ayrıdır. Anne ve eşte bir tutulamaz bence
Ne kadar doğru söylemişsiniz.
Vallahi her haftasonu 5 saat araba yıkarsan bu lafı duyma olasılığın yüksek kardeşim.
Benim erkek arkadaşımda her yere kendi arabam ile gitmemden şikayetçi idi. Zorunlu olarak 2 araba kullanılıyordu eğer tek araba kullanılıyorsa kesinlikle şoför ben ve araba da benim arabam oluyordu. Fazlada süremedi bu durum zaten![]()
![]()
Sanırım tek kıskanan ve tavır yapan bizler değiliz.
Ben bu olayı yaşadım ve arabam dedim baktım ki bir problem yok ses soluk kesildi öylemi dedi bende aynen öyle dedim aradan bir kaç ay geçti herşey güzel sorun yok bende arabayı sattım ve düğün masrafları için kullandım.
iykide öyle yapmışım şimdi 1,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım ve mutlu bir evliliğim var.
Aslın da daha önceki çalışmalarım sigaryı bırakması konusundaydı ama sigaranın kendisine ayrı bir hava kattığını söylemişti ( kokan bir ağız sapsarı dişler gibi
)
Ben yan ceplere sarı silgi bezi koydum inderken yada binerken siliyorum oraları( abartıyormuyum sizce
)
Keşke bize de böylesine anlayışlı biri denk gelse de dünya güzeli çocuğum olsa![]()
Artık Fiorinolu
Arabamda sigara içiyor diye kız arkadaşımdan ayrıldım ben
Yanlız şu var bir kaç kez uyardım aracımda sigara içirmem. İçme lütfen dedim !!!! Fakat küçük dağları ben yarattım edasın da pek bir sallamadı bende görüşmemizin artık uygun olmadığını söyledim![]()
Bu arada arabamdaki çakmaklık yerindeki çakmak yok eve bıraktımaracımda taşımıyorum bile.
Artık Fiorinolu
o kendı sağlığını düşünmüyorsa benım elımden bısey gelmez..bende bari ikinci eşimi koruyorum..içmediği halde zehirleniyo garibim...dumansız hava sahası...ki bende sıgara kullanıyorum ve arabamda ıcmıyorum
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Yorumlarınız ve düşünceleriniz çok güzel arkadaşlar ve sonsuz saygı duyuyorum hepinize... Erkan arkadaşım gibi benimde başımdan bir olay geçti kız arkadaşım kapıyı sert kapatırdı sanki kamyon kapısı kapatıyo uyarmalarıma rağmen hala yapıyordu.. Çok kıymetli galiba araban dedi birgün evet puntişim çok kıymetlidir dedim benden demi dedi evet senden de dedim ve oracıkta bitti zaten ilişki.. Çünkü sorduğu soru salakçaydı benim için.. Bir bayan yada erkek kendini bir mal ile kıyaslıyosa zaten yanımda işi olamaz. Artı arkadaşlar sonuçta puntişlerimiz hepimizin birer malı ben malımı mal almak için satarım ve genelde de öyle yapılır.. Arabalar bir mal almak için yada borç ödemeeye satılır.. Ya arabamı satar başka bir araba alırım yada ev alırım.. Anlıyacağınız eş almak kız arkadaş kazanmak için arabamdan vazgeçmem diyemiyorum satmam zaten bana bunu söylüyecekte zaten benim için o anda değerini bitirmiş biridir ve kendini salak yerine koymuştur sizin tabirinizce...
Aynen katılıyorum Orçun abime arabayla kendisini bir tutacak insan zaten maldır...Ama abartıpta svgilisiyle geçirdiği vakitten daha fazlasını arabasıyla geçirip sonrada sevgilisinden anlayış bekleyende maldır (lafım burada ki hiçbir arkadaşıma değil)O yüzden ne arabamı üzerim ne de sevgilimi böyle bir seçim söz konusu dahi olamaz benim için
![]()
Konu PLaTiNuN tarafından (23/07/2010 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
cevabım : kendine hiç şans tanımıyorsun olurdu =)
Aşk tutulması flimnde duymuştum bu cevabı , kız fenermi ben mi diyordu![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
bence güzel konu beni kız arkadaşım yolda bırakır ama arabam asla bırakmaz yagını suyunu koyarsan. herzaman yanında sevgilin deil araban oluyor sen nereye istersen gak guk olmaz etmez demeden goturuyor itiraz etmiyor en önemliside gereksiz zamanlarda kafa ütülemiyor yani araba araba araba![]()
siz hiç arabasını 5 saat yıkadıktan sonra jantın arasındaki girintilerde kalmış olabilecek tozları kulak temizleme çubuğuyla temizleyen birini gördünüz mü?genelde erkeklerde araba aşkı fazla olur çünkü kontrol hep sendedir(genelde kadinlar pek kontrol edilemediği için
) kafa dagitmak amaçli.zaten iş o konuma gelindiyse olay sevgilikten çıkmıştır.sevgili dediğin size tercih hakkı sunmaz.kendisini başka şeylerle kiyaslandirmaz eğer durumu buraya getirdiyseniz demekki o güveni verememişsiniz bence en iyisi sevgilinizi de birakin arabanizi da yeni bir sayfa açim derim hayatinizda
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri