İsteyen karsta bile bulur tekirdağ rakısını kardeşim.... Yeterki iste yada bilahare sana taktiğini söylüyeyim Ankarada bul Tekirdağ rakısını![]()
eh be orçun abi burada çektiriyosun şimdi yahuAnkara'larda nerde bulcez Tekirdağ'ı,Efe yaş üzümü taze taze...
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
İsteyen karsta bile bulur tekirdağ rakısını kardeşim.... Yeterki iste yada bilahare sana taktiğini söylüyeyim Ankarada bul Tekirdağ rakısını![]()
Buzu sonradan koymak lazımmış bak onuda belırtelım
I ' m c a p u l i n g . . .
ıyy hiçte sevmem varya![]()
![]()
![]()
içmesi pek güzel oluyor ama sabahı kalkması olması.. o baş ağrısından dolayı içmiyorum... başağrısı olmasa acaip içerim ama...
Onunda yöntemi var camı açıp yatıcaksın sakın ola havasız bır odada uyku uyuma..Eğer bol oksijen alırsan içindeki alkolu yakıp atıyor denedım test ettım benımde senın gıbı sorunum vardı..Oksijen yanıcı bır madde oldugundan alkolu yakıp bıtırıyor vucutta..Sen sen ol camı acıp havadar bı yerde uyu sabah dinç kalkarsın![]()
Hmm...Girmez heralde yaw
Ukrayna da arkadasın yanına gittim bir içtik ne ararsan var en son lavaboya girdigimi hatırlıyorum öyle içmiştim en son rakı ve aradada tekila atıyorduk arkadasım bana bi kömür gibi bişey verdi simsiyah tadıda tuhaf 10 tane var pakette her biri küçük küp şeker kadar bundan 10 tane içtim ne baş agrısı nede baska bişey sabah zımba gibi kalktık ordan gelirken bi koli aldım ondan simdi her içtigimde cakıyom bi 10 tane sabah tertemiz.İlk basta dedim ben bunu içmem zorla içirdi kendide içince eywallah dedik içtik sonra bi baktım herkes içiyo orda o hapı.ama TÜRKİYE de yok maalesef.
EVOEVOEVOEVOEVO
Araştırdınmı ne hapıymış ?
ewet alkol sonrası ertesi gün hapı(Arkadas öyle söyledi orda öyle diolarmış) adı rusca yazıyor İngilizce bile birsey yazmıyor sadece orda satılıyormus arkadas gelip gittikce getiriyor saolsun.zaten ilk geldigi gün birer paket cakıyoz Kanatçı Haydar dan cıkınca
zaten hap deil sadece şekli öyle bişey bildigin yuvarlak nargile kömürleri varya cakmakla bile yanan onlara benziyor.
Konu hsyn28 tarafından (24/06/2010 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
EVOEVOEVOEVOEVO
valla alkolü öldürüyo beni kurtarıyo çünkü bir kere rakı içtigimde sek içmiştim nargilede vardı balkonda efkarlıydıkta biraz üniversitede iken iki gün yattım agrıdan o gün tiksinmiştim rakı içmem diyodum bu olay tekrar baslattı beni cünkü agrı yok, ki hep agrırdı basım simdi tık yok![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
abi içtigin içkinin hakkı ertesi gün kendi kendine lanet etmekse bidaha az içecem ben yokum o hakkı verme olayında![]()
EVOEVOEVOEVOEVO
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri